anakin napisał(a):Jessssssssssssu!
W życiu się nie naoglądałem tylu........................kotów!
Stasiek18 napisał(a):Tam są same apartamenty,20 metrów od morza,z parkingami i plażami.
Ulica nazywa się Pod Raduć i ciągnie się od Slanicy do Cigrady.
Stasiek18 napisał(a):Tam są same apartamenty,20 metrów od morza,z parkingami i plażami.
Ulica nazywa się Pod Raduć i ciągnie się od Slanicy do Cigrady.
arezi napisał(a):Własnie o to chodzi, żeby nie było szału.. za to w okolicy jest co zwiedzać.
FUX napisał(a):Myślę o Pakostane, jako miejscówce. Na zwiedzania można się wybrać do Zadaru, Trogiru, Sibenika, Kornati, Krka i Skradin, max. Plitvice i Split.
No i tydzień poszedł z urlopu...
Krzychooo napisał(a):arezi napisał(a):Własnie o to chodzi, żeby nie było szału.. za to w okolicy jest co zwiedzać.
Otóż to. Właśnie o to mi chodzi. Z całą pewnością są w Chorwacji miejsca bardziej atrakcyjne niż Murter, tyle że mam w okolicy parę zaległości do nadrobienia (Trogir, Primosten czy Kornaty). Szukam miejsca, które mogłoby posłużyć jako baza wypadowa na niedługi, maksymalnie tygodniowy wypad. Najlepiej między Murterem właśnie a Trogirem. Ta uliczka Pod Raduć wygląda całkiem, całkiem.
Wielkich wymagań nie mam. Idealne jak dla mnie byłoby spokojne miejsce blisko morza, ale i choćby kawałek jakiejś mieścinki z konobami i mariną w pobliżu (tak, żeby wieczorem można było się tam udać bez auta).
Powrót do Nasze relacje z podróży