Janusz Bajcer napisał(a):Taka ciekawostka
Zrobiłem symulację, gdyby Argentyna wygrała 3:2, a Messi królem strzelców.
Wtedy podium takie
1. rafalisko30 - 58
2. Janusz Bajcer - 53
3. luk006 - 52
Remis w finale zabrał mi 8 pkt
walp napisał(a):DCK napisał(a):A fragment o "3" jako kolejny do rozstrzygania to wypadł przez przypadek??? Pytam bez spinki z czystej ciekowości..
Tak, przez przypadek, bo w regulaminie typowania LM jest to ujęte.Janusz Bajcer napisał(a):Moja propozycja jest taka, że większa ilość trójek decyduje o nagrodzie.
Biorąc pod uwagę, że nagroda jest jedna, a na podium tłoczno, trzeba przyjąć takie kryterium.
greenrs napisał(a):Muszę też przyznać, że jestem pełen podziwu dla Waldka, który mimo opuszczenia kolejki i to w 1/8, gdy jest sporo punktów do zdobycia, zdołał odrobić straty, by znaleźć się w ścisłej czołówce.
walp napisał(a):greenrs napisał(a):Muszę też przyznać, że jestem pełen podziwu dla Waldka, który mimo opuszczenia kolejki i to w 1/8, gdy jest sporo punktów do zdobycia, zdołał odrobić straty, by znaleźć się w ścisłej czołówce.
No tak, gdybym wysłał te typy, miałbym dodatkowe 6 pkt i budzik byłby mój. Nie mogę odżałować, ech...
Gratuluję zwycięzcy i całej czołówce na podium. Dziękuję za wspólną zabawę i pomoc w liczeniu.
anakin napisał(a):Waldkowi i Januszowi dziękuję za pomoc w liczeniu.
anakin napisał(a):Widzimy się już niedługo w Lidze Mistrzów, nie ?
pawelli napisał(a):O matko !!!!!
Nie podziewałem się ale super
Udało się !!!!
dzięki wszystkim za zabawę
Powrót do Dołącz do zabawy i wytypuj wyniki