Walp, jak dla mnie to jestem za tym abyś typował.
Może wrzuć tu typy na 1/8 i postaramy się przekonać moderację do ich uwzględnienia.
Ja jestem za.
baunty napisał(a):Walp, jak dla mnie to jestem za tym abyś typował.
Może wrzuć tu typy na 1/8 i postaramy się przekonać moderację do ich uwzględnienia.
Ja jestem za.
walp napisał(a):baunty napisał(a):Walp, jak dla mnie to jestem za tym abyś typował.
Ja jestem za.
Miło z Twojej strony. Dziękuję bardzo.
Jednak w tym przypadku mówimy o moderacji samego konkursu, więc nie mogę łamać regulaminu, w którego tworzeniu brałem udział.
W podobnej sytuacji było jeszcze kilku typerów, więc należałoby dać szanse także im. Ponadto spowodowałoby to zapewne bałagan w przyszłych typowaniach, ponieważ każdy mógłby powoływać się na precedens z 2 grudnia.
walp napisał(a):W meczu Francja - Polska typowałem 2:1, ale serce podpowiada remis 1:1 i zwycięstwo w karnych.
pawelli napisał(a):czy można zmienić jeszcze typ na Maroko - Hiszpania ?
Janusz Bajcer napisał(a):pawelli napisał(a):czy można zmienić jeszcze typ na Maroko - Hiszpania ?
Zgodnie z regulaminem - nie.
I dlatego wątek zablokowany.
Zmiana typów możliwa w PKO Ekstraklasa, bo tak jest w regulaminie.
walp napisał(a):W meczu Francja - Polska typowałem 2:1, ale serce podpowiada remis 1:1 i zwycięstwo w karnych.
baunty napisał(a):Szkoda żeby przepadła kolejka komuś, kto regularnie typuje i dodatkowo jest w czołówce tej typerki.
baunty napisał(a):Taki "precedens" to już chyba miał miejsce.
baunty napisał(a):Serio wrzuć typy i jeśli nie uda się przekonać moderacji do ich uwzględnienia, to chociaż "wirtualnie" będzie można je policzyć.
baunty napisał(a):Można zrobić szybkie głosowanie za/przeciw, ale najważniejsze, abyś wrzucił typy przed dzisiejszymi meczami.
Trajgul napisał(a):walp napisał(a):W meczu Francja - Polska typowałem 2:1, ale serce podpowiada remis 1:1 i zwycięstwo w karnych.
Zapytam tak z ciekawości, bo ostatnio miałem o tym pogadankę w pracy i ku mojemu zaskoczeniu dowiedziałem się, że ludzie często typują sercem, a nie rozumem, też tak robisz?
stachan napisał(a):Trochę się tylko obawiam czy dożyję 1/4 finału Mundialu z udziałem naszych zakładając, że raz na 36 lat pniemy się o oczko wyżej w tych futbolowych zmaganiach