W górnej części większości pilotów jest taki czerwony guzik "OFF". Naciśnij go na sobie.CROberto napisał(a):(...) Jestem pilotem (...)
boboo napisał(a):W górnej części większości pilotów jest taki czerwony guzik "OFF". Naciśnij go na sobie.CROberto napisał(a):(...) Jestem pilotem (...)
DCK napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Typowanie 1/8 zakończone.
Jeszcze nie wiem, kto zaspał....
8 osób zaspało
Janusz Bajcer napisał(a):Wszyscy mają jednakowo mało czasu na typowanie, czyli do jutra - do 16:00
walp napisał(a):DCK napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Typowanie 1/8 zakończone.
Jeszcze nie wiem, kto zaspał....
8 osób zaspało
After midnight Janusz napisał:Janusz Bajcer napisał(a):Wszyscy mają jednakowo mało czasu na typowanie, czyli do jutra - do 16:00
Ludziska się zbudzili, przeczytali i pomyśleli, że do jutra.
Ale jest plus w moim przypadku, do końca turnieju już bez nerwów o "jedynki" i "trójki".
Habanero napisał(a):W takiej sytuacji jestem za umożliwieniem typowania pozostałych meczy
do jutra do 16tej.
walp napisał(a):Ale jest plus w moim przypadku, do końca turnieju już bez nerwów o "jedynki" i "trójki".
Janusz Bajcer napisał(a):Habanero napisał(a):W takiej sytuacji jestem za umożliwieniem typowania pozostałych meczy
do jutra do 16tej.
Jeszcze raz - ważniejsza jest rozpiska w wątku z typowaniem.
boboo napisał(a):W górnej części większości pilotów jest taki czerwony guzik "OFF". Naciśnij go na sobie.CROberto napisał(a):(...) Jestem pilotem (...)
Powrót do Dołącz do zabawy i wytypuj wyniki