Tabelka po 3 kolejce na tablicy
Proszę o VAR, ewentualne korekty jutro.
Habanero napisał(a):O tym Stanowskim piszesz ?
Też się poznał na talencie Roberta ....
Habanero napisał(a):Niemcy to nie tylko Klopp, to również inni trenerzy, całe sztaby ludzi, lekarze etc. i w końcu doskonali zawodnicy Bayernu z podań których żył przez lata i dzięki którym wspiął się na szczyt. Gdyby miał takich partnerów jak w Bayernie,
[/quote]Habanero napisał(a):
Już samo porównywanie sportów indywidualnych do drużynowych wiele wyjaśnia
Przypominasz sobie jak szydził z Krychowiaka i Moraty na Euro 2020.
Teraz zarzuca mi miernoty
anakin napisał(a):...
A w nawiązaniu do poznania się na Lewandowskim....
"Fachowców" w tym kraju nie brakuje. Z L go wywalili, Smuda powiedział, że jak będzie chciał oglądać drewno to pójdzie do lasu na spacer. To tylko dwa chyba najbardziej znane fakty ( choć Smuda się oczywiście tego wypiera).
Wg "fachowców" z polskiej ekstraklasy, na naszą ligę za słabi byki tacy zawodnicy jak Essien, Mazdżukić czy Salah ( i jeszcze kilku mógłbym wymienić). A gdzie potem grali i z jakimi efektami nie trzeba chyba nikomu tłumaczyć.
Tak naprawdę to nikt nie mógł przewidzieć, że Lewandowski znajdzie się w miejscu w którym dziś się znalazł.
Z nim na czele.
CROberto napisał(a):...
Lewandowski
S.Szymański , Zieliński , Zalewski, Frankowski - świetni w klubach ( chyba wiadomo jak funkcjonuje reprezentacja - i jakich ma trenerów )
....
anakin napisał(a):A czy to ma jakieś znaczenie czy zostanie Michniewicz, wróci Brzęczek, czy przyjdzie Coralgol?
Przecież tu by nawet Guardiola z Kloppem nie poradzili.
Janusz Bajcer napisał(a):W typowaniu zwycięzcy w karnych nie trzeba wpisywać dokładnego wyniku jedenastek.
tony montana napisał(a):Edytuje wynik Francja - Polska
Było 2:3
Jest 3:2
(Zapomniałem że postawiłem na Francję jako MŚ i Mbappe jako Króla)
Jednocześnie przepraszam za tylko minimalny patriotyzm
walp napisał(a):No niestety, ja zaspałem. Koniec marzeń o podium.
Powrót do Dołącz do zabawy i wytypuj wyniki