baunty napisał(a):A to już potwierdzona informacja, że Michniewicz ma przedłużony kontrakt ?
https://weszlo.com/2022/12/01/czeslaw-m ... zedluzenie
baunty napisał(a):A to już potwierdzona informacja, że Michniewicz ma przedłużony kontrakt ?
anakin napisał(a):W niedzielę niech przegrają po jako takiej grze, takie mam "marzenie"
Jeżeli będą grać jak wczoraj, to ja trzymam kciuki za Mbappe żeby strzelił z pięć bramek.
A Loris jedną z karnego.
Już nic nie piszę, bo jeszcze mnie trzyma jak w termosie... ...
anakin napisał(a):Już nic nie piszę, bo jeszcze mnie trzyma jak w termosie... ...
tony montana napisał(a):ILE JEST punktów za trafienie w tej materii??
anakin napisał(a):A czy to ma jakieś znaczenie czy zostanie Michniewicz, wróci Brzęczek, czy przyjdzie Coralgol?
Przecież tu by nawet Guardiola z Kloppem nie poradzili.
Jak dziś czytam Lewandowskiego, że "za chwilę nikt nie będzie pamiętał o stylu" to normalnie mnie krew zalewa!
Otóż, nie panowie piłkarze.
Każdy będzie pamiętał, bo cały świat albo przewraca oczami, albo się śmieje.
I nie, że "nic się nie stało"!
No właśnie się k....stało !
Jeżeli my wyjście z grupy nazywamy sukcesem, na który czekamy 36 lat, to ja nie mam więcej pytań
W niedzielę niech przegrają po jako takiej grze, takie mam "marzenie"
walp napisał(a):A ja już się uspokoiłem i patrzę na to tak: Wojciech Szczęsny zakwalifikował się do 1/8 finału MŚ, a przy okazji awansowali też koledzy z reprezentacji.
anakin napisał(a):
Jeżeli my wyjście z grupy nazywamy sukcesem, na który czekamy 36 lat, to ja nie mam więcej pytań
W
walp napisał(a):Po 42 meczach Habanero samotnym liderem z 35 punktami (7 "trójek"). Brawo.
dids76 napisał(a):No i Niemcy powoli mogą się pakować
Powrót do Dołącz do zabawy i wytypuj wyniki