Kasa, kasa, kasa ....
https://businessinsider.com.pl/sport/po ... ny/s7d9ctj
marekkowalak napisał(a):Szkoda mi tylko, że Argentyna awansowała dalej. Zespół tak naprawdę grający bez większego pomysłu (chyba że pomysłem ma być kierowanie wszystkich piłek do jednego piłkarza i liczenie na to, że coś zrobi). Podobnie jak w 2014 r. - druga linia i atak to jest zbierawina piłkarzy grających każdy pod siebie. Di Maria bez formy, Messi to samo, Lautaro w formie na ławkę.
walp napisał(a):Marzyliśmy o wyjściu Polski z grupy i udało się. Styl, no cóż ... ale w kronikach futbolu zapisana zostanie gra w 1/8 finału.
bzyq74 napisał(a):walp napisał(a):Marzyliśmy o wyjściu Polski z grupy i udało się. Styl, no cóż ... ale w kronikach futbolu zapisana zostanie gra w 1/8 finału.
Z taką grą nie powinniśmy się w ogóle pojawić na tych mistrzostwach.
Sądziłem, że będą grać przyzwoicie - na poziomie meczu z baraży ze Szwecją, czy w eliminacjach z Anglią, a tu totalna kompromitacja.
bzyq74 napisał(a):walp napisał(a):Marzyliśmy o wyjściu Polski z grupy i udało się. Styl, no cóż ... ale w kronikach futbolu zapisana zostanie gra w 1/8 finału.
I tylko tyle będzie teraz.
marekkowalak napisał(a): Di Maria bez formy, Messi to samo, Lautaro w formie na ławkę. Szkoda, że trafili na Australię, bo mogą się przeczołgać do 1/4, a tam mogą trafić na Holandię, która też nic wielkiego nie gra. Gdyby trafili na taką Francję, pojechaliby do domu
Powrót do Dołącz do zabawy i wytypuj wyniki