walp napisał(a):
Chciałbym mieć tyle optymizmu co kolega CROberto, ale niestety, od rana w uszach mam słowa piosenki Kazika:
… Gdyby nie słupek gdyby nie poprzeczka
Gdyby się nie przewrócił byłaby rzecz wielka
Obym się mylił, oby była wielka...
Waldek , strzelmy wirtualnego brudzia żaden tam ze mnie kolega CROberto ....
Robert, i już ...
No cóż ..
Ja teraz w pędliwości myśli mam taki fragment :
Ale to już było i nie wróci więcej
I choć tyle się zdarzyło
To do przodu wciąż wyrywa głupie serce
A tak na poważnie , to optymizm opierałem na dobrej grze Zielińskiego , przebojowości Zalewskiego ( z poprzednich meczów ) i Frankowskiego, który powinien grać od początku !
Lewandowski ma gorszą passę ( z tą sielanką w Barcy , to robienie dobrej miny , do tego w co się wpakował ).
Ostatnie cztery mecze - nie specjalne ( egoiści z drużyny , mało do niego grają ( bo kradnie cały szoł ) - mowa jego ciała zieje frustracją....
W dniu w którym dostał czerwo - cały świat się dowiedział , że Ania poroniła ( jej "spontaniczny" odzew na ... wiadomo co...
Nawet rodzice byli zaskoczeni informacją)
To człowiek - fajny piłkarz , to robota ( tymczasowa )
Nerwy puściły mu wtedy - emocje dzisiaj w 58'
Gdzieś tam z tyłu głowy jest ten niewykorzystany karny w klubie i zawieszenie...
Swoją drogą , to uważam ( a powinien to widzieć Czesio ), że RL nie jest w rytmie meczowym ( serio! )
Trzy, w Barcy " przechodził " , ponieważ mało do niego grali
W czwartym, wziął urlop na żądanie, w 30' - z Chile nie grał...
Ten gość to Klasa Światowa z charakterem ...
Myślę , że ten dzisiejszy karny wyciągnie go z miesięcznego letargu i jak wstanie jutro , to będzie przebudzenie MOCY...
Wojownik , oko tygrysa i takie tam...
Czy PZPN zatrudnia psychologów ?
Kolejny turniej pokazuje jak bardzo stłamszoną mają psyche...( wiemy wszyscy , że potrafią dużo więcej )
Taki Zieliński - powinien tam mieć dokwaterowanie do psychologa !
Waldek.
Moja teoria jest taka , że Sudyjczycy zagrali mecz życia - następny taki w 2050
Ogramy ich w sobotę( nirvany , reaktywacje itd ) - drugi mecz w grupie, to remis...
Ciąg dalszy teorii - po godz 22 w dn. 26.11.22