walp napisał(a):A to się porobiło. Arkusz na MŚ w Rosji był dla 60 typerów. Czyżby teraz bojkot?
Sam zastanawiam się, czy nie zbojkotować imprezy - nie oglądać, nie typować, bo strasznie mnie ten Katar irytuje, ech...
W moim przypadku zwycięży pewnie żyłka hazardzisty i dołączę do nielicznego grona. A nagrody będą? Bo wiadomo, zabawa zabawą, a liczy się...
Janusz Bajcer napisał(a):
Brazylia 2014
brazylia-2014-typowanie-wynikow-t45341-330.html#p1435892
Rosja 2018
mistrzostwa-swiata-rosja-2018-typowanie-wynikow-t53762-315.html
anakin napisał(a):Uprasza się o powiadamianie w tym wątku o każdorazowej edycji typowania ( jest to bardzo ważne dla osób sumujących wyniki po każdej rundzie).
DCK napisał(a):Może futrzaki ruszyły by coś w kwestii frekwencji typerów?
walp napisał(a):Dużo nas pewnie nie będzie, większość starzy typerzy-wyjadacze, ale mam prośbę szczególnie do nowych graczy, aby zapoznać się z zasadami gry
Dla liczacych punkty, szczególnie ważne jest to:anakin napisał(a):Uprasza się o powiadamianie w tym wątku o każdorazowej edycji typowania ( jest to bardzo ważne dla osób sumujących wyniki po każdej rundzie).
greenrs napisał(a):Niestety nie mogę się zadeklarować jako liczydło bo na to już potrzeba więcej czasu o ściśle określonej porze, a tego niestety nie mogę być pewien.