janusz.w. napisał(a):Najgorsze jest to, że limit na fotosiku mi się skończył
pozdr
To chyba prima aprilis...
shtriga napisał(a):W dniu, w którym wreszcie było mi dane zobaczyć wszystkie fotki, Ty piszesz, że limit się wyczerpał??? O zgrozo To proszę maszerowac do Żaby!
shtriga napisał(a):Jestem od początku, ale dziś nareszcie były też zdjęcia w moim komputerze Generalnie klimat - chodzi mi o śnieg z deszczem - jak u mnie przez ostatnie pół roku Przy czym ja nie mam tak czarujących widoków. Podziwiam - szczególnie za umiejętność robienia pięknych zdjęć w takich nieszczególnych warunkach :
e-lka napisał(a):Fotki genialne !
Koniecznie muszę zobaczyć wszystkie
Fotosik nie jest jedyny, teraz na Picasa pora np...
Nie próbuj się wykręcać....
Tymona napisał(a):ps. Tylko proszę tych trunków długo nie sączyć, bo znowu przez cztery dni nie ruszymy dalej
maslinka napisał(a):Co za cudowna relacja Dlaczego ja dopiero teraz tu trafiłam Ale lepiej późno...
Januszu, fantastycznie opisujesz. A zdjęcia - rewelacyjne po prostu. Takie górskie klimaty strasznie mi się podobają.
Czekam na ciąg dalszy, tym bardziej, że w tamte rejony mnie jeszcze nigdy nie pognało...
Pozdrawiam
mariusz 69 napisał(a):Fajnie! Zmiana klimatu! Foto super! Z wielkim zainteresowaniem śledzę relację...
Roksa_ napisał(a):Zdjęcia... brak słów... genialne. Te z jeleniem to mnie po prostu rozbroiły
Super się czyta, a ogląda jeszcze lepiej
JacYamaha napisał(a):Przecież każdy wie, że to renifer....
Roksa_ napisał(a):Eeee zupełnie jak jeleń
janusz.w. napisał(a):JacYamaha napisał(a):Przecież każdy wie, że to renifer....Roksa_ napisał(a):Eeee zupełnie jak jeleń
Ok, to ja się nie wtrącam...
pozdr