napisał(a) morskipes » 08.11.2005 09:33
Witaj,
Trafiłes prawie w samo sedno, nie wiem czy to przypadek czy zrobiłeś to świadomie, ale własnie odkryłeś fenomen tej motorówki. Z tym, że jak widzisz kabina i środek sa przestrzenne 8 osób i dobrze wykończone i jakoś w ogóle nie przypomina łódki na ryby. Poza tym weź pod uwagę, jeśli kiedys testowałeś jakąkolwiek motorówkę, ze zdjecie to jedno a real to drugie. MOtorówka w realu jest przestronna i robi wrazenie nawet na snobkach, ale ktos kto ma pojęcie o pływaniu zwraca uwagę na własciwości nautyczne, to właśnie kadłub sprawia że motorówka ma super warunki nautyczne szczególnie na Adriatyku, jeśli kiedykolwiek tam pływałeś a nie szpanowałeś przed mariną to wiesz o czym mówię. Ja pozmieniałem trochę w srodku, bo jest taka możliwośc, ale to kwestia gustu. Zreszta jak chcesz sie pokazać przed babeczkami to sobie mozesz ja skóra i złotem wyłożyć i w marinie stać całymi dniami, jak to robią na Istrii np. Włosi. NIe wiem, gdzie pływasz, ale jeśli miałeś możliwosć kiedykolwiek pływać po Adriatyku wiedziałbys czym się tak podniecam. Mam też nadzieję, ze wiesz co to KM i moc silnika i znasz sie troszkę na fizyce. Poza tym szanowny kolego jesli w tej cenie zaproponujesz mi cos lepszego i tak dobrze przemyślanego to czekam na wyzwania a nie bezzasadne i naiwne wcinki, które nie mają ani składu ani ładu.
Pozdrawiam