D1ALVARO napisał(a):mógłby ktoś podrzucić schemat lawety 4,3 metra na ponton
( podliczymy wtedy dokładnie koszty i jeśli to wyjdzie z 800z - 1000zł taniej to chyba sami z ojcem ją zrobimy )
D1ALVARO napisał(a):samart - już wszystko wiem, i czy bym robił sam czy kupił gotową sam na allegro i zarejestrował to praktycznie na 1 wyjdzie, na razie się jeszcze zastanawiam, w każdym razie dzięki za wszystkie wyjaśnienia i rady.
D1ALVARO napisał(a):koledzy i znowu muszę was pomęczyć pytaniami , szukałem i w końcu wyszło ze mogę się zamknąć w 3000zł z rejestracją za Brenderup 4115 z płozami 1,5m , tylko martwi mnie czy policja się nie przyczepi bo drugi ponton ma 4,5 m długości ( akurat 4115 ma 4,5m długości więc z silnikiem będzie w sam raz ) ale niestety szerokości tylko 158cm a ponton ma 2m szerokości to już o 21 cm na stronę będzie wystawać nikt mi się do tego nie przyczepi
D1ALVARO napisał(a):FUX - dzięki za objaśnienie po prostu trochę się bałem że policja się przyczepi, tak to wszystko przemyślałem dam te 3000zł i będę miał homologacje i spokój, a tak w razie np jakiegoś dzwona z tymi przyczepkami sam może być potem kłopot, a tak mam to nowe na gwarancji z homologacją i w sumie nic mnie nie interesuje.
Powrót do Plaże & Adriatyk - żeglowanie, nurkowanie, wędkowanie...