D1ALVARO napisał(a):mam pytanie czy opłaca się robić przyczepkę sam do pontonu ( nowa kosztuje 3000zł i myślę że to trochę dużo ) , w sumie myślałem o przyczepce na ponton 4,3m ile by to gdzieś wyniosło pytam ponieważ nie znam się na tym, a jednak składanie i rozkładanie pontonu trochę trwa , a jeszcze jak zdecydujemy się na sterowanie kierownicą to już całkiem wożenie tego w bagażniku odpada ( tym bardziej że zajmuje dużo miejsca w aucie )
FUX napisał(a):Ja bym kupil i to duuuuzo dluższą. Znając życie, to za parę lat wymienisz na większy sprzęt i co?
Przyczepe znowu będziesz nowszą kupowal?
Bez sensu. Samorobki maja to do siebie, że są nie do konca dobre...
mottom napisał(a):Tak na (drugim) marginesie - kiedy planujecie "pierwsze testy sezonu" (w PL lub w CRO)? Czy czekacie na 20 oC, czy hardcore nawet jak jest zimno?
W tym roku chciałbym rozpocząć sezon na Zegrzu (a może popłynę tam z W-wy Wisłą i Kanałem Żerańskim ... - czy ktoś tego próbował?)
mottom napisał(a):Zalew Zegrzyński to faktycznie "lokalny raj" dla motorowodniaków.
Ja niestety nie mogłem rozpocząć sezonu w ten weekend, a w przyszły są Święta (i znowu nic z tego).
Jeżeli pogoda się nie zepsuje to za 2 tygodnie NA ZEGRZE!!
D1ALVARO napisał(a):be-ja - mi wystarczyłoby 4,5 na 2 metry , ogólnie to będę pływał pontonami a nie ribami lub łódkami także przyczepka 4,5 metra mi wystarczy na pewno , bo teraz mam ponton 3,8 metra a jak zmienię to pewnie nie na większy jak 4 - 4,2 metra, więc tylko nieduży zapas mi potrzebny, tylko na jakiej konstrukcji się wzorować
Powrót do Plaże & Adriatyk - żeglowanie, nurkowanie, wędkowanie...