Jak się cieszę, że na moje hasło jest odzew
Czekam na ciąg dalszy.
Pozdrawiam "zainfekowanych" wodą.
FUX
KAMA napisał(a):A teraz ja sobie pogadam....Tak sobie wymysliłam wakacje,wynajac zaglowke ,skipera i do chor.......Ale nie myslałam,ze to tak ciezko z "ladowcow"zrobic "zeglarzy"...Moja paczka gdy to zaproponowałam postukała sie w czoło.."po co?.zle na ziemi?,,choroba morska..i takie rozne problemy....A moze byc tak inaczej,ciekawiej,ale to chyba tylko ja tak mysle....Wiem,ze musza to byc zgrani ludzie,sa tacy ale i sa wygodni...I chyba w nastepne wakacje znowu "przy brzegu" ale ...zobaczymy..moze jeszcze za rok...No to sobie pogadałam..pa
AndrzejJ. napisał(a):skandal popatrzcie jak parkują motorowodniacy ?
espeso napisał(a):Cześć czuję się zainfekowana i witam resztę zarażonych
a tak swoje droga jakie są wymagane "papiery" na takiej małej motorówce?? i czy operatora ukf też trzeba mieć?
to już grudzień!! trzeba sie przygotować
FUX napisał(a):Sternik motorowodny+kraków+kurs w google i coś powinno wyskoczyć. Wg mojej wiedzy powinno wystarczyć a UKF nie zaszkodzi. Jak znajdziesz, to pisz.
Pozdrawiam
Fux
FUX napisał(a):espeso napisał(a):Cześć czuję się zainfekowana i witam resztę zarażonych
a tak swoje droga jakie są wymagane "papiery" na takiej małej motorówce?? i czy operatora ukf też trzeba mieć?
to już grudzień!! trzeba sie przygotować
Sternik motorowodny+kraków+kurs w google i coś powinno wyskoczyć. Wg mojej wiedzy powinno wystarczyć a UKF nie zaszkodzi. Jak znajdziesz, to pisz.
Pozdrawiam
Fux
espeso napisał(a):FUX , morski pas...dzięki
trochę jak widac się w tym gubię
właśnie jesteśmy w trakcie kupowania naszej łupinki i mnie przypadło w udziale szukanie wszystkich informacji, tak wiec najpierw szukam tu bo gdziezby indziej. Jak dowiem się coś konkretnego to dam znać oczywiście. W Krakowie to w przystani w Mogile i na tzw. Bagrach ale nie sezon chyba bo nikt nie odpowiada. Może po nowym roku...?
espeso napisał(a):właśnie jesteśmy w trakcie kupowania naszej łupinki i mnie przypadło w udziale szukanie wszystkich informacji, tak wiec najpierw szukam tu bo gdziezby indziej.
FUX napisał(a):Można pływać po śródlądziu i w odległości do 2 mil morskich od brzegu.
bjur napisał(a):co Wy tu kurna o jakichś motorówach ?
Motorówy są głęboko niemodne to raz ....
dwa ta cała Furia jest obrzydliwa, krępa beka ... jakby mi dopłacali to bym na to nie wsiadł ...
po trzecie motorówy są fajne ... ale tylko w wersji multimilioner ... żeby to miało klasę i styl ...
i po czwarte bo taki też jest styl motorówkowy ... hiii ... sztuczny biust i mnóstwo złota na każdej części ciała ... zaś małe motorówki to są dobre dla ... ratowników WOPR
ja rozumiem jakbyście tu o żaglach opowiadali ... ale o motorówach ... fuj ... kompletne bezguście ...
bjur napisał(a):co Wy tu kurna o jakichś motorówach ?
Motorówy są głęboko niemodne to raz ....
dwa ta cała Furia jest obrzydliwa, krępa beka ... jakby mi dopłacali to bym na to nie wsiadł ...
po trzecie motorówy są fajne ... ale tylko w wersji multimilioner ... żeby to miało klasę i styl ...
i po czwarte bo taki też jest styl motorówkowy ... hiii ... sztuczny biust i mnóstwo złota na każdej części ciała ... zaś małe motorówki to są dobre dla ... ratowników WOPR
ja rozumiem jakbyście tu o żaglach opowiadali ... ale o motorówach ... fuj ... kompletne bezguście ...
Powrót do Plaże & Adriatyk - żeglowanie, nurkowanie, wędkowanie...