Jacek L napisał(a):BUENAVISTA007 napisał(a):na patent motorowodniarza
Na taki patent nic Ci nie wynajmą
BUENAVISTA007 napisał(a):Wita, czy ktoś wie gdzie i za ile można wynając motorówkę
Jacek L napisał(a):BUENAVISTA007 napisał(a):na patent motorowodniarza
Na taki patent nic Ci nie wynajmą
mottom napisał(a):"Schowałeś się" z tym tematem, więc nie dziw się, że mało kto chce/może odpowiedzieć.
Pytania tego typu zadawaj lepiej w istniejącym wątku, np Motorowodniactwo.
Nie ma czegoś takiego jak "patent motorowodniarza". Pewno chodziło Ci o Sternika Motorowodnego 8)
Jacek L napisał(a):mottom napisał(a):"Schowałeś się" z tym tematem, więc nie dziw się, że mało kto chce/może odpowiedzieć.
Pytania tego typu zadawaj lepiej w istniejącym wątku, np Motorowodniactwo.
Nie ma czegoś takiego jak "patent motorowodniarza". Pewno chodziło Ci o Sternika Motorowodnego 8)
No właśnie , a skoro już to sobie wyjaśniliśmy, to proszę Moderatorów o wywalenie tego do kosza - po co zaciemniać i tak już zaciemnione
mottom napisał(a):"Schowałeś się" z tym tematem, więc nie dziw się, że mało kto chce/może odpowiedzieć.
Pytania tego typu zadawaj lepiej w istniejącym wątku, np Motorowodniactwo. - tam sporo osób (które mogłyby odpowiedzieć na podobne pytanie) ma ustawione "śledzenie". Ewentualnie tam zadaj pytanie z przekierowaniem na ten nowy wątek.
BUENAVISTA007 napisał(a):Wita, czy ktoś wie gdzie i za ile można wynając motorówkę na patent motorowodniarza (max dużą) w OREBICZ lub okolicy.
MorskiPas napisał(a):Panie Jacku! Zapomniał wół jak cielęciem był bo ja pamiętam jakie Ty głupie pytania zadawałeś przed pierwszym swoim wyjazdem. (Głupie, to znaczy takie na które każde dziecko znało odpowiedź. )
Faktem jest i tego się nie wypieram, że i Ty wtedy zarobiłeś zjebkę na dzień dobry, ale to jeszcze nie powód, żeby kultywować tę nową świecką tradycję To prawda, że z tym motorowodniarzem trochę przesadził, ale miej litość dla żółtodziobów - molim.mottom napisał(a):"Schowałeś się" z tym tematem, więc nie dziw się, że mało kto chce/może odpowiedzieć.
Pytania tego typu zadawaj lepiej w istniejącym wątku, np Motorowodniactwo. - tam sporo osób (które mogłyby odpowiedzieć na podobne pytanie) ma ustawione "śledzenie". Ewentualnie tam zadaj pytanie z przekierowaniem na ten nowy wątek.
A moim zdaniem jest odwrotnie. Właśnie w wątku "Motorowodniactwo" szanse na odpowiedź są minimalne. Bo kto tamten wątek odwiedza? Tacy, którzy mają własny sprzęt i wcale się nie rozglądają za wypożyczalniami. Tacy, którzy raz, czy dwa razy wypożyczali łódkę, albo tylko o tym myśleli raczej nie zaglądają do wątku "Motorowodniactwo", a tylko oni mogą koledze coś sensownego podpowiedzieć.
pozdrav K
MorskiPas napisał(a):BUENAVISTA007 napisał(a):Wita, czy ktoś wie gdzie i za ile można wynając motorówkę na patent motorowodniarza (max dużą) w OREBICZ lub okolicy.
Gdzie konkretnie w Orebić i okolicy to Ci nie podpowiem, ale wystarczy się przespacerować po okolicy, żeby znaleźć mnóstwo reklam i ogłoszeń z napisem "Rent a Boat". Ceny nie powinny wiele się różnić od podanych na tej stronie: http://www.max-rent.com/boat.htm
pozdrav K
MorskiPas napisał(a):BUENAVISTA007 napisał(a):No Panowie tylko bez bicia
To było do mnie?
BUENAVISTA007 napisał(a):Dzięki - własnie jakas strona jest mi potrzebna. Te troche małe, moje ograniczenia są - do 12 metrów
BUENAVISTA007 napisał(a): i kasa, najlepiej coś od prywatnego właściela.
MorskiPas napisał(a):BUENAVISTA007 napisał(a):Dzięki - własnie jakas strona jest mi potrzebna. Te troche małe, moje ograniczenia są - do 12 metrów
12m na "stermota"BUENAVISTA007 napisał(a): i kasa, najlepiej coś od prywatnego właściela.
Cienko to widzę (chyba, że na czarno).
PS. Masz dziwny sposób cytowania.
MorskiPas napisał(a):Panie Jacku!
MorskiPas napisał(a):Zapomniał wół jak cielęciem był bo ja pamiętam jakie Ty głupie pytania zadawałeś przed pierwszym swoim wyjazdem
MorskiPas napisał(a):Faktem jest i tego się nie wypieram, że i Ty wtedy zarobiłeś zjebkę na dzień dobry
MorskiPas napisał(a):miej litość dla żółtodziobów
Powrót do Plaże & Adriatyk - żeglowanie, nurkowanie, wędkowanie...