MorskiPas napisał(a):A w tych innych portach wypożyczałeś od prywatnych właścicieli i to było coś większego niż zwykła motorówka? Napisz coś więcej na ten temat bo jest tu kilku zainteresowanych.
BUENAVISTA007 napisał(a):Marina na Solarisie w Szybeniku, trzeba szukać - my wynajeliśmy od faceta, który mieszkał w pobliżu.
Jacek_Do napisał(a):Masz jeszcze czas i możesz do wakacji zrobić starszego sternika, a wtedy większość ograniczeń znika.
Jacek L napisał(a):BUENAVISTA007 napisał(a):Marina na Solarisie w Szybeniku, trzeba szukać - my wynajeliśmy od faceta, który mieszkał w pobliżu.
No dobra - ale napisz co wypożyczyłeś , za ile ,na jak długo, i jakie papiery miałeś ( nie chodzi o patent) od właściciela ....
MorskiPas napisał(a):BUENAVISTA007 napisał(a):Teraz nie pamiętam co to było (no nie był jakis luksus, ale dość duża co podbnego do Fisherman Sessa 20)
Hmmm, jak Fisherman Sessa 20 jest duża, to ja jestem adminem tego forum.
No Flybridge to to nie było ale jazda i moc całkiem przyjemna - RIB przy tym to orzeszek Odszukam zdjęcia to napisze co to było
Chyba czeka mnie odszczekiwanie
MorskiPas napisał(a):Strasznie chaotycznie piszesz, a szkoda, bo już się ucieszyłem, że przetarłeś ścieżkę i wbrew temu co ja wiem jednak da się wyczarterować coś większego za mniejszy pieniądz i na krócej niż tydzień.
Wracając do Twojego pytania, to w okolicy Orebića i Korczuli (miasta) nie widziałem żadnej firmy czarterującej duże jachty motorowe. Są tylko małe wypożyczalnie motorówek i RIB-ów.
BUENAVISTA007 napisał(a):
jedziemy na kilka samochodów z campingami a na miejscu chcieliśmy wynająć dwie a kolega nie ma "starstermot", dlatego szukamy albo jednej większej albo dwie mniejsze. Dużą nie chcą wynająć na dwa/trzy dni tylko na tydzień a to ma być dodatek do wyjazdu - bo to wyjazd na camping.
BUENAVISTA007 napisał(a):Nie wiem co rozumiesz pod pojęciem "duża"
BUENAVISTA007 napisał(a):No a ceny i warunki w typowych Rent a Boat są wysokie i należy szukać wśród prywatnych właścieli - szukajcie na znajdziecie
Powrót do Plaże & Adriatyk - żeglowanie, nurkowanie, wędkowanie...