Chris_M napisał(a):Most na Peljesac jest już gotowy, wiec teraz do akcji weszli ekolodzy którzy właśnie ogłosili, że most jest nielegalny i nie może zostać dopuszczony do eksploatacji, gdyż jego oświetlenie nie spełnia niedawno uchwalonych norm ochrony środowiska:
Skąd ja to znam?
chrom6 napisał(a): rzadki gatunek ptaszka "valutus zielonus" i żabki "haraczus placzus"
kojacek napisał(a):Ja bym tych ekologów wysłał do rozminowywania licznych pól minowych
empire13 napisał(a):kojacek napisał(a):Ja bym tych ekologów wysłał do rozminowywania licznych pól minowych
Nawet jeśli o ekologii masz zerowe pojęcie to ciesz się, że są ekolodzy.
Nie wiem kto ma rację. Z artykułu wynika, że barwa światła jest za wysoka. Jeśli faktycznie tak jest to trzeba to zmienić i po problemie.
Mak1 napisał(a):empire13 napisał(a):kojacek napisał(a):Ja bym tych ekologów wysłał do rozminowywania licznych pól minowych
Nie wiem kto ma rację. Z artykułu wynika, że barwa światła jest za wysoka. Jeśli faktycznie tak jest to trzeba to zmienić i po problemie.
I z czego tu się cieszyć?
empire13 napisał(a):Mak1 napisał(a):empire13 napisał(a):kojacek napisał(a):Ja bym tych ekologów wysłał do rozminowywania licznych pól minowych
I z czego tu się cieszyć?
A gdzie tu masz napisane, że masz się cieszyć?
Jest jakiś zarzut. Jeśli niesłuszny to tematu nie ma. Jeśli słuszny, to trzeba zmienić oświetlenie i będzie można się cieszyć. Proste.
empire13 napisał(a):...ciesz się, że są ekolodzy
Mak1 napisał(a):Żarty sobie robisz? napisałeśempire13 napisał(a):...ciesz się, że są ekolodzy
czy nie napisałeś?
stachan napisał(a):Po ustaleniu definicji ekologii oraz eko-terroru wszystkie posty nie związane z wątkiem zostaną wydzielone do osobnego tematu.
stachan napisał(a):Pamiętajcie, aby dyskusja była kulturalna
Chris_M napisał(a):Zwracam uwagę na końcowy fragment artykułu:
empire13 napisał(a):Chris_M napisał(a):Zwracam uwagę na końcowy fragment artykułu:
Komentarzy nie czytałem. Jeśli faktycznie tak jest, to skończy się na kilku protestach i po sprawie.
Chris_M napisał(a):empire13 napisał(a):Chris_M napisał(a):Zwracam uwagę na końcowy fragment artykułu:
Komentarzy nie czytałem. Jeśli faktycznie tak jest, to skończy się na kilku protestach i po sprawie.
Obawiam się że tak łatwo nie będzie. Zdaniem komentatorów, za tą akcją prawdopodobnie stoi BiH, który od początku i na każdym etapie stara się maksymalnie zaszkodzić inwestycji.
empire13 napisał(a):Może tak być.
Jeśli wszystko odbyło się zgodnie z obowiązującymi przepisami to problemów nie powinno być.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi