sprynia napisał(a):Nie chcę Cię martwić, ale ta relacja dobiega już powoli do końca
Koniec jak i początek może być całkiem ciekawy
sprynia napisał(a):Nie chcę Cię martwić, ale ta relacja dobiega już powoli do końca
sprynia napisał(a):Dzisiejszy dzień rozpoczął się wczesnym wyjściem na plażę, a to z takiego powodu, że jedziemy do Zadaru. Dlatego 9.00 wyjście na plażę, a ok. 14 wyjazd do Zadaru. Droga bardzo dobra(nie to co w Polsce), sporo stacji benzynowych i gazowych. W samym Zadarze, blisko centrum jest .. bezpłatny parking
Pietrzykowski napisał(a):jak Pani rezerwowała kwatery ? Proszę jeszcze napisać coś o plaży . Widać ,że są malownicze ,ale nie znalazłam ,żadnych zdjęć z kąpielisk czy są kamieniste? żwirowe ?
Pietrzykowski napisał(a):jak Pani rezerwowała kwatery ? Proszę jeszcze napisać coś o plaży . Widać ,że są malownicze ,ale nie znalazłam ,żadnych zdjęć z kąpielisk czy są kamieniste? żwirowe ?
leszel napisał(a):Przyłączyłbym się do tych pytań. Mam też pytanie czy klimatyzacja w tych okolicach w lipcu jest ważna. (mój adres to: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl )
Pozdrawiam
Powrót do Nasze relacje z podróży