stavros2002 napisał(a):Nie ma reguły. W zeszłym roku w sierpniu na riwierze i wyżej woda była bardzo chłodna.
karus napisał(a):Witam, jadę do Cro w okolice Zadaru i zastanawiam się czy ta zimna wiosna nie sprawi, że po prostu będzie zimna woda w drugiej połowie czerwca, jest szansa, ze zdąży się nagrzać? Jadę z dzieciakami i dla nich kąpiel to podstawa...
pzdr
kowcio napisał(a):karus napisał(a):Witam, jadę do Cro w okolice Zadaru i zastanawiam się czy ta zimna wiosna nie sprawi, że po prostu będzie zimna woda w drugiej połowie czerwca, jest szansa, ze zdąży się nagrzać? Jadę z dzieciakami i dla nich kąpiel to podstawa...
pzdr
Musiałyby nastać afrykańskie upały non stop, wtedy byłaby szansa.
karus napisał(a):kowcio napisał(a):karus napisał(a):Witam, jadę do Cro w okolice Zadaru i zastanawiam się czy ta zimna wiosna nie sprawi, że po prostu będzie zimna woda w drugiej połowie czerwca, jest szansa, ze zdąży się nagrzać? Jadę z dzieciakami i dla nich kąpiel to podstawa...
pzdr
Musiałyby nastać afrykańskie upały non stop, wtedy byłaby szansa.
No to mnie nie pocieszyłeś...
dzięki
pzdr
North Slav napisał(a):Nie słuchaj go
Kiedyś ten temat był już na forum wałkowany.
Temparatura w Adriatyku zależy od Słońca w bardzo niewielkim stopniu, główny czynnik to prądy morskie. To nie jest płytkie jezioro, tylko morze.
Jest sznasa na ciepłą wodę w drugiej połowie czerwca. Sam bywałem w Cro kilka razy w tym terminie i wiem, co mówię. Uszy do góry