Zajawka, tego, co kiedyś pokażę
Proponuję mały quiz - Ktoś coś rozpoznaje? (kilka osób na pewno)
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
CDN...
tony montana napisał(a):Zajawka, tego, co kiedyś pokażę
Proponuję mały quiz - Ktoś coś rozpoznaje? (kilka osób na pewno)
mysza73 napisał(a):A twierdziłeś, że się zawiodę, bo nie będziesz pisał ...
Janusz Bajcer napisał(a):Ja nic nie rozpoznaję.
Ale z chęcią tu zostaję.
krakusowa napisał(a):Ja..... nic nie rozpoznaję bo tam nie byłam
Ładnie tam ...
marze_na napisał(a):Ty to masz Tony farta. Jak nie zima stulecia na Sycylii to lato stulecia na Sardynii .
Faktycznie po 45 na termometrach było?
W tych dniach u nas na południu PL (w pracy mamy własną stację metrologiczną) termometr pokazywał 39 stopni, wilgotność 16 g. Masakra była...tony montana napisał(a):Nie wiem, czy to było lato stulecia, ale było bardzo, bardzo gorąco - szczególnie ostatnie dwa dni - czwartek 3.08 i piątek 4.08 - po 43 stopnie w cieniu - auto nagrzewało się do 48
Ja po prostu słabo znoszę upały, może powinienem przestać jeździć nad Morze Śródziemne? ALL
piekara114 napisał(a):Miejsc nie poznaję, nie byłam. Miejsca tam piękne (stwierdzam po ostatnich relacjach) choć na liście do zobaczenia jest daleeekooo..... Piasek i kamyki przywiozłeś na pamiątkę?W tych dniach u nas na południu PL (w pracy mamy własną stację metrologiczną) termometr pokazywał 39 stopni, wilgotność 16 g. Masakra była...tony montana napisał(a):Nie wiem, czy to było lato stulecia, ale było bardzo, bardzo gorąco - szczególnie ostatnie dwa dni - czwartek 3.08 i piątek 4.08 - po 43 stopnie w cieniu - auto nagrzewało się do 48
Ja po prostu słabo znoszę upały, może powinienem przestać jeździć nad Morze Śródziemne? ALL
Goniaa napisał(a):Po takiej zajawce - obecność obowiązkowa
marze_na napisał(a):tony montana napisał(a):Nie wiem, czy to było lato stulecia
Podobno rekordowe.
Powoli zaczynam już śledzić doniesienia pogodowe ze słonecznej Italii. Mam nadzieję, że za dwa tygodnie fala taaaaaaaaaaakich upałów będzie już tylko wspomnieniem.
Mikeee napisał(a):nooo kolego Scarface! Nie spodziewałem się, że tak szybko odwiedzisz Sardynię
Alghero odwiedziliśmy o podobnej porze dnia. Widok na Capo Caccia w zachodzącym słońcu - super.
Jest też piękna Tavolara, Bosa i nawet Korsyka Ci się ukazała. Bardzo ciekawy jestem Waszych wojaży po wyspie bo widzę, że trochę kilometrów jednak zrobiliście.
pozdrawiam,
M