... zawsze mi się podobały takie podświetlone wzgórza ... ...
Pozdrawiam.
Potter napisał(a):Te plaże koło tore fajniejsze niż ta na której SWOICH zostawiłeś.... A głosy w tych torach to pewno duchy .
piekara114 napisał(a):Też zawsze sprawdzamy, gdzie Lidl w pobliżu, bo produkty na kilka obiadków wakacyjnych zawsze są dostępne i co ważne takie same Ale w IT to dla nas najważniejszy jest Eurospin
marze_na napisał(a):piekara114 napisał(a): Ale w IT to dla nas najważniejszy jest Eurospin
Był pam, coop, conad, carrefour, ale do eurospina jeszcze chyba nie trafiliśmy .
Franz napisał(a):.
Jeszcze nigdy tyle w żadnym markecie za granicą nie wydałem...
Pozdrawiam,
Wojtek
Gandalf Biały napisał(a):Od jakiegoś czasu ta wyspa chodzi mi po głowie ...będę śledził z uwagą
Pozdrawiam
Krzysiek
piekara114 napisał(a):marze_na napisał(a):piekara114 napisał(a): Ale w IT to dla nas najważniejszy jest Eurospin
Był pam, coop, conad, carrefour, ale do eurospina jeszcze chyba nie trafiliśmy .
https://www.eurospin.it/ Bardzo charakterystyczne logo.
ajdadi napisał(a):Potter napisał(a):.... A głosy w tych torach to pewno DUCHY ....
...PRZESZŁOŚCI...się odezwały
kmichal napisał(a):... zawsze mi się podobały takie podświetlone wzgórza ... ...
Pozdrawiam.
Beata W. napisał(a):I przystań jak ładnie się prezentuje
A co do podświetlonych wzgórz też mi się podobają. W tym roku mieliśmy okazję podziwiać jedno w Platamonas a drugie w Ohrydzie.
Pozdrawiam
kulka53 napisał(a):Ludziów na Ferro nawet znośnie... ale fakt, że to plaża nieco na zadupiu
No a może dlatego że osławionych lazurów brak
Myśmy nie szukali tam lazurów a pustek i miejscówki noclegowej i się nie zawiedliśmy , było jedno i drugie.
Schodki do Groty Neptuna mogą być atrakcją samą w sobie , bo sama jaskinia... widzieliśmy wiele ładniejszych (nawet i na Sardynii jedną).
Castelsardo o zmroku , dla takiego widoku warto byłoby popłynąć na wyspę kolejny raz
Pozdrawiam
dangol napisał(a):Porto Ferro... My też nie trafiliśmy na lazury (no ale byliśmy "między deszczami", więc właściwe kolory nie miały szans), ale i tak było fajnie, zwłaszcza podczas bliskiego spotkania z ośmiornicą
Fajne jest Castelsardo w wieczornym oświetleniu , my niestety byliśmy tam tylko raz (więc super, że u Ciebie będą kolejne tam spacerki), na dodatek w samo południe. Dobrze, że udało nam się zaparkować nieco wyżej niż Wam, bo nie wiem czy w ukropie nie odechciałoby nam się podejścia na samą górę....
beagm napisał(a):Hej. Tony - jak zwykle piękne zdjęcia. Mnie podobają się, bo :
1. piękne widoki,
2. u Ciebie też czasem morze jest pochyłe, więc nie jestem osamotniona
Jednym słowem podziwiam i czekam na więcej.
Mikeee napisał(a):wreszcie wróciłeś Pan do żywych...
Castelsardo wieczorem fantastycznie się prezentuje
pozdrawiam,
M
elka21 napisał(a):tony montana napisał(a):Tak wróciłem i nie wróciłem, teraz dwie noce na grzybach byliśmy
Tony, ja rozumiem, że chciałeś być pierwszy i nazbierać jak najwięcej, ale grzyby to się zbiera po widoku , chyba że chodziłeś po lesie z latarką
piekara114 napisał(a):Będzie słoń później?
A Ty tak na wakacjach spać nie możesz czy na co dzień?
elka21 napisał(a):tony montana napisał(a):Tak wróciłem i nie wróciłem, teraz dwie noce na grzybach byliśmy
Tony, ja rozumiem, że chciałeś być pierwszy i nazbierać jak najwięcej, ale grzyby to się zbiera po widoku , chyba że chodziłeś po lesie z latarką
mysza73 napisał(a):czekam na lazury