tony montana napisał(a):...choć byłem pewien, że dodałem!
Nie wiem jak inni...ale ja mam czas więc spokojnie poczekam na cd...
piekara114 napisał(a):Lazury boskie....tony montana napisał(a):piekara114 napisał(a): A upały to mieliśmy w Toskanii, tam gdzie Walp się wybiera i także czekam na jego relację, aby popatrzeć na znajome miejsca...
A gdzie relacja z Toskanii??
Oczywiście, ze jest... dokładnie tu teksanskie-widoczki-w-toskanii-t49663.html nawet się coś udzieliłeś tam....
Mikeee napisał(a):też nie skorzystałem. Spieszyłem się na Pelosę, na którą i tak nie zdążyłem. Tego dnia zrobiłem ponad 600 km po wyspie.
Castelsardo tez Ci zazdroszczę - nie widziałem na żywo
pozdrawiam,
M
dangol napisał(a):A ja ze schodków skorzystałam, wolne miejsce na rondku mieliśmy. Gorzej z widocznością, zapewne stąd trafione pustki.
Franz napisał(a):tony montana napisał(a):....Jedziemy od razu na pobliski lotniska Alghero - Fertilla przylądek Capo Caccia.
Stamtąd zrobiliśmy krótki spacer do jednego z najpiękniejszych miejsc na Sardynii - Torre della Pegna.
Pozdrawiam,
Wojtek
tomeki napisał(a):A może ktoś poleci fajną miejscówkę na nocleg w okolicach Golfo Aranci/Olbia, wzdłuż wybrzeża na południe? Wybieramy sie tam na rodzinne wakacje, w zasadzie istotna jest tylko fajna plaża z czystą wodą w pobliżu. Ze względu na małe dzieci zwiedzanie odpuszczamy. Po tygodniu ruszamy na Korsykę z Santa Teresa di Gallura, więc nie chcemy sie zbytnio oddalac od tej częsci wyspy.
kulka53 napisał(a):tony montana napisał(a):Tergu
było w naszym planie za względu na Nostra Signorę ale ostatecznie wybraliśmy inną trasę z Castelsardo na południe do Chiaramonti bo wzdłuż niej było parę innych celów .
Ciekaw jestem Porto Ferro w sezonie
słoma79 napisał(a):na szczęście zdążyłem, zanim się relacja na dobre rozkręciła...
piekara114 napisał(a):Tony nie piszesz w wordzie?
Ja zawsze tam piszę i dopiero kasuję jak zabieram się za pisanie kolejnego...właśnie na wszelki....
Poczekam spokojnie jak na nowo coś napiszesz....
elka21 napisał(a):tony montana napisał(a):Rano o 7.35 dawałem odcinek..... nie widzę, aby się dodał....
No i dobrze widzisz , bo ja też go nie widzę
ajdadi napisał(a):tony montana napisał(a):...choć byłem pewien, że dodałem!
Nie wiem jak inni...ale ja mam czas więc spokojnie poczekam na cd...
mysza73 napisał(a):No wreszcie coś się tu ruszyło ...
Ciekawe jak będzie dalej, bo jak na razie to cienka ta Sardynka ...
kmichal napisał(a):... ooo, Tony się ocknął ... ... lepiej późno niż wcale ... ...
Pozdrawiam.
Krystof napisał(a):mętna woda, słabo :@/
tony montana napisał(a):A CO TAM NA GO(N)ZO?
tony montana napisał(a):Areczkę widziałeś jak WALEC pojechał z Wisełką w piąteczek?
tony montana napisał(a): gdy jesteśmy zagranicą, to bardzo często korzystamy z tej sieci - wiemy generalnie, gdzie co leży na półce, mają tam fantastyczne migdały prazone w puszkach, grillowaną paprykę etc. Oczywiście, w Italii, w której kilka razy byliśmy, kupowaliśmy tez w innych sklepach MD, Conad itd, ale na pierwsze zakupy LIDL jest zawsze JAK ZNALAZŁ
tony montana napisał(a):na Via Fredda Niedda znajduje się Lidelek. Nie chcę uprawiać kryptoreklamy, ale gdy jesteśmy zagranicą, to bardzo często korzystamy z tej sieci - wiemy generalnie, gdzie co leży na półce, mają tam fantastyczne migdały prazone w puszkach, grillowaną paprykę etc.
tony montana napisał(a):Puszczamy z dymem ponad 80 Euro ale zapakowani po dach w PEŻO jedziemy w kierunku naszego Tergu.
Franz napisał(a):tony montana napisał(a):na Via Fredda Niedda znajduje się Lidelek. Nie chcę uprawiać kryptoreklamy, ale gdy jesteśmy zagranicą, to bardzo często korzystamy z tej sieci - wiemy generalnie, gdzie co leży na półce, mają tam fantastyczne migdały prazone w puszkach, grillowaną paprykę etc.
Generalnie, omijam Lidla. Jedyne, co mi się tam się udaje dobrego kupić, to ciastko z jabłkiem, ale i z tym się ostatnio naciąłem.tony montana napisał(a):Puszczamy z dymem ponad 80 Euro ale zapakowani po dach w PEŻO jedziemy w kierunku naszego Tergu.
Jeszcze nigdy tyle w żadnym markecie za granicą nie wydałem...
Pozdrawiam,
Wojtek
marze_na napisał(a):piekara114 napisał(a): Ale w IT to dla nas najważniejszy jest Eurospin
Był pam, coop, conad, carrefour, ale do eurospina jeszcze chyba nie trafiliśmy .