zarówno na Twoich zdjęciach jak i kulkowych, Santu Antine prezentuje się świetnie - szczególnie wewnątrz. Niestety nie było dane mi go zwiedzić...
pozdrawiam,
M
ajdadi napisał(a):tony montana napisał(a):
...ale LUDZIE SĄ
Są...są...oglądają, a nawet czytają relację na bieżąco...
kmichal napisał(a):ajdadi napisał(a):Są...są...oglądają, a nawet czytają relację na bieżąco
... oczywista, oczywistość ... ... co prawda trochę pobłądziłem w tych skalnych labiryntach, ale już udało mi się wydostać na światło dzienne ... ...
Pozdrawiam.
piekara114 napisał(a):To skoro widzimy już światło dzienne wszyscy, to może pojedziemy dalej...
Mikeee napisał(a):zarówno na Twoich zdjęciach jak i kulkowych, Santu Antine prezentuje się świetnie - szczególnie wewnątrz. Niestety nie było dane mi go zwiedzić...
pozdrawiam,
M
Może i krótkie, ale jak intensywne...tony montana napisał(a):Z Santu Antine jedziemy do Bosy. Jak dla mnie, była to jedna z najważniejszych destynacji podczas tego pobytu na Sardynii. Tygodniowego, dodam, pobytu, dawno już nie mieliśmy tak krótkich wakacji
piekara114 napisał(a):Może i krótkie, ale jak intensywne...tony montana napisał(a):Z Santu Antine jedziemy do Bosy. Jak dla mnie, była to jedna z najważniejszych destynacji podczas tego pobytu na Sardynii. Tygodniowego, dodam, pobytu, dawno już nie mieliśmy tak krótkich wakacji
tony montana napisał(a):Mikeee napisał(a):zarówno na Twoich zdjęciach jak i kulkowych, Santu Antine prezentuje się świetnie - szczególnie wewnątrz. Niestety nie było dane mi go zwiedzić.
Za to dane było Ci zwiedzić mnóstwo innych fajnych miejsc, szczególnie na wschodzie, np między Dorgali a Baunei, Cale taką, Calę śmaką
piekara114 napisał(a):Gdybyśmy to my tam w te upały byli to mniej byśmy zobaczyli....
kmichal napisał(a):tony montana napisał(a):A tam 43 stopnie Celsjusza....
... i na co mi było głowę wystawiać jak tam był przyjemny cień ... ...
Pozdrawiam.
ajdadi napisał(a):tony motana napisał(a):
Proszę, proszę - dla takiej publiki to warto pisać
No BA...
Franz napisał(a):tony montana napisał(a):Widoki jednak rekompensują wiele
Coś za coś...
Pozdrawiam,
Wojtek
Mikeee napisał(a):Masz rację! Jakby to ująć: żałuję, że nie widziałem Santu Antine, ale nie żałuję, że widziałem w zamian inne, piękne miejsca na Sardynii
A Bosa to wg mnie jedno z dwóch najładniejszych miast na wyspie
pozdrawiam,
M
tony montana napisał(a):Podczas konsumpcji lodów.....BĘDZIEMY W STRITWJU!