tony montana napisał(a):Day2 - poranek cd
... podoba mi się ta Sardynia - mają baaaaaaaaaaardzoooooooooo dłuuuuuugieeeeeee dni ... ... w sam raz na wakacje ... ...
Pozdrawiam.
elka21 napisał(a):tony montana napisał(a):Z tej perspektywy na Isola Rossa jest sporo ludzi, ale w wodzie wrażenie było kompletnie odmienne
Jak to mówią, punkt widzenia, zależy od punktu siedzenia
Mikeee napisał(a):Mikeee napisał(a):Castelsardo wieczorem fantastycznie się prezentuje
i za dnia również Spokojnie może stanąć na podium sardyńskich miast...
pozdrawiam,
M
Beata W. napisał(a):Ale bym posiedziała teraz w tej ciepłej wodzie
ajdadi napisał(a):Beata W. napisał(a):Ale bym posiedziała teraz w tej ciepłej wodzie
Nie tylko Ty...
mysza73 napisał(a):Ale chyba kiedyś w końcu będą ...tony montana napisał(a):A tak z bliska - powiecie - sardyńskich lazurów brak - ano BRAK
kmichal napisał(a):... podoba mi się ta Sardynia - mają baaaaaaaaaaardzoooooooooo dłuuuuuugieeeeeee dni ... ... w sam raz na wakacje ... ...
Pozdrawiam.
anakin napisał(a):Pooglądam i ja.
Ooooooo, lazuuuury [/quote]mysza73 napisał(a):
trinity napisał(a):Chętnie przysiadam się z Wami do podróży po Sardynii
Fajną mieliście miejscówkę a basen przy morderczych upałach był chyba strzałem w 10
Na lazury też poczekam, ale Isola Rossa całkiem, całkiem... szczególnie podobają mi się skałki w okolicy
Castelsardo bardzo piękne i mam nadzieję, że jeszcze będzie w innych odsłonach
Pozdrawiam i czekam na c.d. i Porto Torres
kmichal napisał(a):tony montana napisał(a):Nawet robimy sobie fotkę
... skoro jest fota to musiało się podobać ... ...
Pozdrawiam.
piekara114 napisał(a):Plaże fajne zwłaszcza dzięki pobliskim skałkom, ale ta ilość ludzi jest dla mnie trudna do zaakceptowania...
Franz napisał(a):tony montana napisał(a):Sardyńczycy lubią plażować do późna
Albo turyści...
Pozdrawiam,
Wojtek
tony montana napisał(a):E tam, byłaś w Toskanii na plażach, tam jest 10 razy więcej ludzipiekara114 napisał(a):Plaże fajne zwłaszcza dzięki pobliskim skałkom, ale ta ilość ludzi jest dla mnie trudna do zaakceptowania...
piekara114 napisał(a):tony montana napisał(a):E tam, byłaś w Toskanii na plażach, tam jest 10 razy więcej ludzipiekara114 napisał(a):Plaże fajne zwłaszcza dzięki pobliskim skałkom, ale ta ilość ludzi jest dla mnie trudna do zaakceptowania...
Byłam, byłam, ale znalazłam tam swój pusty kawałek plaży tylko skałek nam brakowało