Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Montenegro

Piaszczyste plaże? To w Chorwacji jednak rzadkość. Ale może są tacy, którzy chcą podzielić się z innymi swoją wiedzą na ten temat. Potrzebujesz łagodnego zejścia do morza? A może lubisz nurkować czy wędkować? Chcesz wypożyczyć łódkę i poznać Chorwację od strony morza? Albo masz skuter wodny i chcesz go zabrać?
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
lavender7
Turysta
Montenegro

Nieprzeczytany postnapisał(a) lavender7 » 04.08.2004 11:02

Mam pytanie, moze kots poswieci troszke uwagi i mi powie:
1. Gdzie najlepiej sie udac, jaka miejscowosc? Ma byc cich, male nieprzeludnione plazyczki, mozliwosc FKK.

dziekuje
dakard
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) dakard » 04.08.2004 11:36

lavender7 napisał(a):Mam pytanie, moze kots poswieci troszke uwagi i mi powie:
1. Gdzie najlepiej sie udac, jaka miejscowosc? Ma byc cich, male nieprzeludnione plazyczki, mozliwosc FKK.

dziekuje

W Montenegro FKK?!!!!!!!
lavender7
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) lavender7 » 04.08.2004 11:59

do dakard

Zabronione, nie ma czy o co chodzi bo nie rozumiem ?
mamrotek
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) mamrotek » 04.08.2004 15:19

1. BRAC- 5-10 km piaszczystą drogą za miejscowoscia BOL są małe wioski gdzie mozna znaleźć kwatery. Ludzi prawie nie ma, nawet w lipcu i sierpniu a plaże są.
2. szukaj w małych wioskach oddalonych od znanych miejscowosci wzdłuż magistarli poniżej Makarskiej. wszystkich nie wymienię
SZOP
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) SZOP » 04.08.2004 15:30

mamrotek napisał(a):1. BRAC- 5-10 km piaszczystą drogą za miejscowoscia BOL są małe wioski gdzie mozna znaleźć kwatery. Ludzi prawie nie ma, nawet w lipcu i sierpniu a plaże są.
2. szukaj w małych wioskach oddalonych od znanych miejscowosci wzdłuż magistarli poniżej Makarskiej. wszystkich nie wymienię

W temacie jest o Czarnogórze,a nie Cro :twisted:

Podobno Ada Bojana przy granicy z Albanią to "Królestwo Naturystów".Pzdr,Jacek
Gajus.ems
Cromaniak
Fkk

Nieprzeczytany postnapisał(a) Gajus.ems » 04.08.2004 20:38

Camp Cervana Glavica mjsc. Milocer /widok na wprost wyspy Sw Stefan/k. Budvy
Camp FKK, spałem na nim, że jest to camp naturystyczny zorientowałem sie dopiero na plaży./ reklamuje jako camp FKK/ Camp ma ze 3 plaże, miejsca dla FKK i tekstylnych, każdy znajdzie to co mu pasuje, nikt nikomu nie wchodzi w drogę.
Pozdrawiam !
GAJUS
milanche
Turysta
Ulcinj

Nieprzeczytany postnapisał(a) milanche » 14.08.2004 09:07

Ulcinj, jest wielka plaza dla naturystow, jest wyspa dla naturystow Ada Bojana. Nasz dom jest blisko i musze go zreklamowac ;) http://www.czarnogora.co.sr
lavender7
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) lavender7 » 17.08.2004 10:32

Dzieki za odpisy. moze jeszcze ktos mi powie, jak dlugo swieci sloneczko nad czarnogórą, tzn. czy koniec wrzesnia, pazdziernik mozna liczyc na bezdeszczowa, ciepla pogode? Moze ktos byl o takie porze roku? Moze ktos sie wybiera jak ja? 8)
M.Smith
Cromaniak
Re: Ulcinj

Nieprzeczytany postnapisał(a) M.Smith » 17.08.2004 10:36

milanche napisał(a):Ulcinj, jest wielka plaza dla naturystow, jest wyspa dla naturystow Ada Bojana. Nasz dom jest blisko i musze go zreklamowac ;) http://www.czarnogora.co.sr
Zdaję się, że korzystałem z twoich usług i ZDECYDOWANIE NIE POLECAM
milanche
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) milanche » 17.08.2004 15:02

W takim razie prosze sie prynajmniej potpisac, i powiedziec dlaczego Pan moja kwatere zdecidowanie nie poleca. Ktora informacja na prezentacji nie jest odpowiednia?
Bylo bardzo duzo ludzi ktorzy byli zadowoleni i polecaja nas, kazdy kto chcial napisac wrazenie zapisal sie do "ksiegi gosci".

M.Smith napisał(a):
milanche napisał(a):Ulcinj, jest wielka plaza dla naturystow, jest wyspa dla naturystow Ada Bojana. Nasz dom jest blisko i musze go zreklamowac ;) http://www.czarnogora.co.sr
M.Smith
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) M.Smith » 18.08.2004 06:22

milanche napisał(a):W takim razie prosze sie prynajmniej potpisac, i powiedziec dlaczego Pan moja kwatere zdecidowanie nie poleca. Ktora informacja na prezentacji nie jest odpowiednia?
Bylo bardzo duzo ludzi ktorzy byli zadowoleni i polecaja nas, kazdy kto chcial napisac wrazenie zapisal sie do "ksiegi gosci".

M.Smith napisał(a):
Księga gości ?? ha ha ha , jakoś mój zapis nie został dodany, a było w nim zawartę wszystko o czym nie zostaliśmy poinformowani, zresztą ja już pisałem na forum dlaczego odradzam (wcześniejsze posty) i powtarzać się nie będę, a miejsce to (forum) jest nie tylko po to żeby wychwalać kwatery, miejscowości, zabytki parki narodowe i krajobrazowe, ale także po to , aby ostrzec innych co by unikneli błedów popełnionych przez innych i dlatego odradzam. P.S. Zdaje mi sie pozatym, że pisanie raklam wymaga zezwolenia administratora , czy otrzymałeś takie zezwolenie na umieszczanie reklamy swojej działalności. cytat z regulaminu " Czynności niedozwolone
Niedozwolone jest prowadzenie działalności reklamowej lub innego typu agitacji na forum bez zgody administracji."
milanche
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) milanche » 18.08.2004 10:59

"Księga gości ?? ha ha ha , jakoś mój zapis nie został dodany, a było w nim zawartę wszystko o czym nie zostaliśmy poinformowani"

To napewno nie prawda, ja nie dostalem nigdy zadnego wpisu albo zadnego listu z takim czyms. Oczywiscie ze zadowoleni ludzie chetniej napisza, ale nie wpisu o ktorym Pan pisze nie dostelam. Dostalem tylko jeden list typu "Zgadzam sie brudem..." przez 3. osobe (ktora byla u nas i tak nie mysli), to moze byc to (oczywiscie jesli Pan to calkiem nie wymyslil)..

"zresztą ja już pisałem na forum dlaczego odradzam (wcześniejsze posty)"

Juz mialem sytuacje z zazdrosna agencia, czytajac Pana posty milo mi ze Pan jednak chyba nie jest z takiej agencji, oczywiscie dalej nie wiem dokladnie kim Pan jest, ale to i tak nie jest bardzo wazne.
To co widze z Pana postow ktore moglem znalesc o Ulcinie to jest (tylko) krytyka miasta Ulcinj: "Zgadzam sie brudem...". Pytanie: Dlaczego Pan zostal w Ulcinj w takim razie?? Dlaczego Pan tego nie powiedzal nam na miejscu?? Mielismy kilka sytuacji ze ludzie wzieli pienadze z powrotem i pojechali dalej...Moi rodzice bardzo mocno pracuja zeby goscie byli zadowoleni i wiekszosc turystow jest bardzo zadowolona z moich rodzicow (takze Ulcinia i naszej plazy "Copacabana").
Ulcinj (same miasto) nie rozny sie od innych miejscowosci w orientalnym stylu. Przypuszczam ze "Zgadzam sie brudem..." Pan by powiedzal i w Egipcie (?) itd.
Mamy platne plaze: 1 euro za auto, 0 euro na piechote, gdzie czyszcza smieci dwa razy dziennie. Dzikie plaze czasami sa zabrudzone a czasami nie, trzeba wybierac.. To co widze z forum i postow Pana i kogos kto tez byl w Ulcinj ze opinie sa rozne. I to jest ok, tak ma i byc, dzieki Boze ze ludzie nie sa tacy sami :)

http://cro.pl/forum/viewtopic.php?t=317 ... c&start=15
Cytuje:
----------------------------------------------------------------------
Pojechaliśmy na wycieczkę do Ulcinja, byliśmy na Wielkiej Plaży. Nasze dziecko (wtedy niecałe 1,5 roku) bawiło się tam doskonale, taplało się w płytkiej wodzie i tarzało po piasku.
Nie mogę się wypowiadać na temat małej plaży, gdyż tam nie byliśmy.

Pozdrawiam,
Bartek
----(M. Smith):
To albo w zeszłym roku nie było śmieci albo trafiłeś na płatną plaże, zresztą ja narazie nie wybieram się do Czarnogóry i to w żaden jej region, może mi przejdzie, ale ostrzegam niektórzy mogą się mocno rozczarować tym co tam zobaczą i potem można mieć już pretensje tylko do siebie.
P.S. jutro mogę wstawić na forum zdjęcie małej plaży tylko nich ktoś mi powie jak to zrobić.
---------------------------------------------------------

"P.S. Zdaje mi sie pozatym, że pisanie raklam wymaga zezwolenia administratora , czy otrzymałeś takie zezwolenie na umieszczanie reklamy swojej działalności. cytat z regulaminu " Czynności niedozwolone Niedozwolone jest prowadzenie działalności reklamowej lub innego typu agitacji na forum bez zgody administracji."

Normalnie nie mam czasu na czytanie regulaminow. Szukajac Pana posty znalazlem ze kilka ludzi i tak napisali link na moja przentacje bo jest ciekawa i jest wiele infromacji. W kazdym razie, w tej chwili nie wypada a bym zmienal moj post.

"aby ostrzec innych co by unikneli błedów popełnionych przez innych i dlatego odradzam"

Nie polecam i kropka, tak pisze o mnie na grupach (nielojalna) zazdrosna konkurencja. Inni ludzie musza napisac wiecej.

Przepraszam za "Tarzan polski" nie bylem w Polsce od dawna.
lavender7
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) lavender7 » 18.08.2004 12:13

Dzieki za odpisy. moze jeszcze ktos mi powie, jak dlugo swieci sloneczko nad czarnogórą, tzn. czy koniec wrzesnia, pazdziernik mozna liczyc na bezdeszczowa, ciepla pogode? Moze ktos byl o takie porze roku? Moze ktos sie wybiera jak ja?
milanche
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) milanche » 18.08.2004 13:59

To mie mozna tak latwo powiedziec. Czasami jest (prawie) bezdeszczowa pogoda caly wrzesien, i poczatek pazdziernika, czasami na odwrot. Radze zobaczyc prognoze przed wyjazdem (ja korzystam z http://www.weather.com i jestem zadowolony z prognozy)

lavender7 napisał(a):Dzieki za odpisy. moze jeszcze ktos mi powie, jak dlugo swieci sloneczko nad czarnogórą, tzn. czy koniec wrzesnia, pazdziernik mozna liczyc na bezdeszczowa, ciepla pogode? Moze ktos byl o takie porze roku? Moze ktos sie wybiera jak ja?
lavender7
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) lavender7 » 18.08.2004 16:05

dzieki, a jakie temperatury ? Wycisne cos jeszcze z Ciebie!!!

Pozdrawiam 8)
Następna strona

Powrót do Plaże & Adriatyk - żeglowanie, nurkowanie, wędkowanie...