Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Montenegro

Piaszczyste plaże? To w Chorwacji jednak rzadkość. Ale może są tacy, którzy chcą podzielić się z innymi swoją wiedzą na ten temat. Potrzebujesz łagodnego zejścia do morza? A może lubisz nurkować czy wędkować? Chcesz wypożyczyć łódkę i poznać Chorwację od strony morza? Albo masz skuter wodny i chcesz go zabrać?
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
milanche
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) milanche » 18.08.2004 17:07

Jak nie ma deszczu, temperatury sa ok. Nawet w zimie mozna sie opalic jak nie ma deszczu i jest slonce! Tylko ten deszcz....;)
We wrzesniu morze jest jeszcze cieple (temp. na dworze i temp. morza sa nawet podobne), pod koniec wrsesnia wszystko zalezy od ilosci deszczow itd.

lavender7 napisał(a):dzieki, a jakie temperatury ? Wycisne cos jeszcze z Ciebie!!!

Pozdrawiam 8)
lavender7
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) lavender7 » 19.08.2004 07:02

Wielkie dzieki. Juz Cie lubie ;)
lavender7
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) lavender7 » 02.09.2004 08:57

Może ktoś dopowie jeszcze coś o pogodzie i plażach w Czarnogórze? Ktoś był tam w październiku ? Proszę o wpis. Dziękuję
Zbyszek_mat
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Zbyszek_mat » 08.01.2005 00:38

Witam.
Nie byłem w październiku tylko we wrześniu, ale plaże są troszkę brudniejsze niż w Chorwacji. Pomimo to moje wakacje 2005 spedzę w Czarnogórze tak jak poprzednie dwa lata.
Iza27a
Globtroter
Byłam we wrześniu

Nieprzeczytany postnapisał(a) Iza27a » 10.01.2005 18:24

Byłam w Czarnogórze we wrześniu 2004...bajeczna kraina...ale proponuje 1 tydzień wrzesnia..dlatego że tam sa jeszcze upały..nam troszkę brakowało słońca...było ciepło..jakieś 26 stopni...ale tylko 2 dni takie że można było sie popluskac w wodzie...jest tam nieco chłodniej niż w cro ze względu na wysokie góry...Bylismy tez na górze Lovcen...tam o tej porze juz jesień w pełni...można zobaczyć całkiem inny krajobraz niż w Zatoce...polecam wejście na mury w Kotorze...warto tam wejść i porobic zdjęcia..wychodzą rewelacyjnie...Dużo cieplej jest nad otwartym morzem okolice BUDVY i Rafailovici...i tam życie noca tętni....poza tym tam sa najładniejsze plaże..taki drobniuteński żwirek i momentami piasek..nie trzeba miec butów do wody...Ja byłam w Baosici to jest niedaleko Herceg NOVI jakieś 10km...i około 40minut samochodem do Kotoru...plaże niektóre ładne ale bardzo małe...ale we wrześniu wieczorem juz wszystko pozamykane...jak dla mnie były czyste..nie polecam noclegów ani plazowania w samej Zatoce Kotorskiej tam jest brudno i przeważnie beton...osobiście wybrałabym Budve...Acha! warto korzystać z promu który płynie z Camenari do Lepetani...płynie tylko 5 minut...a samochodem to ponad godzina drogi...dla ludzi jest bezpłatny dla samochodów ok. 3Euro..ale i tak jak policzyc benzyne to się opłaca
Waldemar Knapiński
Croentuzjasta
montenegro crnogora

Nieprzeczytany postnapisał(a) Waldemar Knapiński » 20.01.2005 21:31

:D A hoy b.długim "nie byciu" wśród WAS wracam z TAMTEJ strony podaję stronki dla chętnych spędzenia wakacji w Montenegro
www.czarnogora.webpark.pl oraz www.soft.ns.co.yu/pol.htm. Zelim Vam prijatan boravak u Crnogore.
chamsin
Plażowicz
Re: Ulcinj

Nieprzeczytany postnapisał(a) chamsin » 21.01.2005 23:03

milanche napisał(a):Ulcinj, jest wielka plaza dla naturystow, jest wyspa dla naturystow Ada Bojana. Nasz dom jest blisko i musze go zreklamowac ;) http://www.czarnogora.co.sr

czlowieku, daj spokoj z tymi reklamami
SPAMujesz grupy dyskusyjne na rec.travel
SPAMujesz Cro.pl i bog wie co jeszcze

wykup sobie strone na onecie lub innym necie i wieszaj tam swoje oferty a nam daj spokoj!
zawodowiec
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) zawodowiec » 22.01.2005 15:33

SZOP napisał(a):Podobno Ada Bojana przy granicy z Albanią to "Królestwo Naturystów".Pzdr,Jacek

Zeszlego lata po calym dniu jazdy dotarlismy do tego 'krolestwa' nie majac o nim zadnych informacji. Chcielismy po prostu dojechac na ten 'kraniec swiata'. Jak dojechalismy na kamp to byla 2 w nocy, nikogo w recepcji, z rozbiciem namiotu postanowilismy poczekac do rana i sie przekimalismy w samochodzie na rozlozonych siedzeniach. Rano moja Pani sie budzi, wyglada przez okno i nie wie czy to sen czy jawa. Pierwsze co zobaczyla to... goly wacek!
Zostalismy tam jeszcze 2 dni, calkiem fajne miejsce. Jako nieprzyzwyczajeni nie chodzilismy po kampie w strojach organizacyjnych (sloneczko parzy!), tylko troche na plazy i to glownie w wodzie :) Jedyna wada to roje komarow, wieczorem robia sie wyjatkowo upierdliwe i jest ich tyle ze nawet nad naszymi jeziorami na Mazurach i Pomorzu nigdy tyle nie widzialem!
milanche
Turysta
Re: montenegro crnogora

Nieprzeczytany postnapisał(a) milanche » 28.01.2005 13:56

Pomylka:
www.softleaf.ns.co.yu/pol.htm
jest prawidlowy adres.

Waldemar Knapiński napisał(a)::D A hoy b.długim "nie byciu" wśród WAS wracam z TAMTEJ strony podaję stronki dla chętnych spędzenia wakacji w Montenegro
www.czarnogora.webpark.pl oraz www.softleaf.ns.co.yu/pol.htm. Zelim Vam prijatan boravak u Crnogore.
Poprzednia strona

Powrót do Plaże & Adriatyk - żeglowanie, nurkowanie, wędkowanie...

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone