Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Montenegro/Shqiperise 2009

Wycieczki objazdowe to świetny sposób na zwiedzenie kilku miejsc w jednym terminie. Można podróżować przez kilka krajów lub zobaczyć kilka miast w jednym państwie. Dla wielu osób wycieczki objazdowe są najlepszym sposobem na poznawanie świata. Zdecydowanie warto z nich korzystać.
dubaj
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) dubaj » 01.03.2010 23:34

Dzięki za pozytywna opinię.
Tomasz W napisał(a):Ale po co Dubaj zasłoniłeś ludziom oczy na zdjęciach, nie rozumiem... :wink:

Wyobraź sobie, że kibice są dalecy od ekshibicjonizmu Naszej Klasy i szanują swoją prywatność. To chyba dobra cecha, prawda?

Do tego ze względów na bezpieczeństwo głupotą jest publikowanie zdjęć twarzy... np. w takiej Warszawie Widzew ma sporo kibiców, ale nierozsądne byłoby ujawnianie ich twarzy... sam rozumiesz...

Tak więc przyjęte jest, że nie publikuje się twarzy ludzi... jak ktoś ma ochotę chwalić się swoją buzią sam swoje zdjęcia może wkleić, nierozsądne jest wklejanie zdjęć osób których się nie zna bądź mogą sobie tego nie życzyć.

Tak jak w moim przypadku: z opinią "kibola" źle się chodzi w garniturze na poważne spotkania, więc nie życzę sobie by ludzie w pracy wiedzieli jak ja spędzam czas wolny. Bo by się mogli mocno zdziwić :wink:
janniko
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) janniko » 02.03.2010 09:42

Tomasz W napisał(a):Ale po co Dubaj zasłoniłeś ludziom oczy na zdjęciach, nie rozumiem... :wink:

Kurcze, nie znacie Dubaja? czy co?
Facet należy do Klubu Anonimowych Kibiców ...
To równy koleś i ma ciekawe relacje...
Każdy ma jakiegoś swojego fioła, a Dubaja fiołem jest zasłanianie ludziom oczu... i tyle.. ot, takie małe fiziu-miziu..
:P :P :P

Dubaj, pozdrófka i dzięki za kolejną fajną relację...
coś cię nie widać na innych forach..
:cry:
:papa:
Maciej
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Maciej » 02.03.2010 16:21

Kolejna świetna relacja umiliła mi właśnie "pracowite" popoludnie w arbajcie ;)
PozdraV

PS Darkiem się Dubaj nie przejmuj, podciśnienie w MIGach robi swoje :twisted:
dubaj
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) dubaj » 04.03.2010 08:12

janniko napisał(a):Dubaj, pozdrófka i dzięki za kolejną fajną relację...
coś cię nie widać na innych forach..

Tam gdzie ma mnie być widać to widać 8)
Po prostu na forum Chorwacji mogę napisać relację z sąsiednich krajów bałkańskich, relacje z innych rejonów moim skromnym zdaniem tu nie pasują... tak więc moje relacje z innych, bardziej odległych krajów, sobie tu odpuszczam :wink:

ps)a hasło: Klub Anonimowych Kibiców bardzo mi się podoba :nice:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 04.03.2010 08:33

dubaj napisał(a):relacje z innych rejonów moim skromnym zdaniem tu nie pasują...

Idąc tym tokiem rozumowania pasuje wywalić w wirtualny kosmos cały dział cro.pl o nazwie "Jak nie Chorwacja to ... ???" bo są tu realcje od Chin, Indii przez Bliski Wschód aż po półkule zachodnią :-)
dubaj
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) dubaj » 04.03.2010 14:07

Oj nie ma się jak przyczepić.
Napisałem, że to moje zdanie do którego chyba mam prawo, tak?
Stosuje je tylko do siebie i nie wklejam tu moich relacji z innych niż Bałkany rejonów świata...

Nie zauważyłem żebym komuś zabraniał umieszczać jakiś relacji.
Spokojnie panie Adminie.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 04.03.2010 18:09

dubaj napisał(a):Nie zauważyłem żebym komuś zabraniał umieszczać jakiś relacji.
Spokojnie panie Adminie.

Emotikonki rozróżniasz czasami ?
To nie atak ani napinka i nie to forum, żeby przestawiać userów po kątach jak małe dzieci :wink: - więcej luzu i uśmiechu :lol:
Moja odpowiedź wynikała stąd, że były już przypadki iż ktoś chciał popisać coś o krajach nie związanych z Bałkanami i miał problem czy nie będzie "pogoniony" za to :wink:
dubaj
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) dubaj » 05.03.2010 03:26

E... widzę, że tu bez problemu się można "dotrzeć" z adminami :wink:
bzyq74
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) bzyq74 » 05.03.2010 07:45

Dubaj - świetna fotorelacja :D
Ponaklejaliście jeszcze gdzieś naklejki jak pod reklamą banku na wlocie do Albanii od CG :?: :P
dubaj
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) dubaj » 05.03.2010 23:00

A czasem coś się gdzieś zostawi :wink:

I potem wychodzą takie zabawne zdjęcia na portalach (z oburzonym nie wiadomo czemu komentarzem) jak to spod Zamku Draculi:

http://www.globtroter.pl/zdjecia/36396, ... i,,-,.html
(trzeba cały link skopiować)

edit:
Obrazek
Poprzednia strona

Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe