majka017 napisał(a):Hej:) jeśli ktoś planuje wakacje w Czarnogórze to osobiście polecam miejscowość Bar jako miejsce noclegowe. cenu od 20(poza centrum) do 40 zł/os. wszędzie blisko. Piękne plaże i widoki. Mozna tam spotkać wielu Polaków. Jeśli ktoś byłby zainteresowany mam namiary na tanie noclegi (sprawdzone - byłam w zeszłym roku). Mój mail: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
darkmen1978 napisał(a):Byłem w MNE, Petrovac Na Moru Jest tam wspaniale polecam! CRO w porównaniu z Montenegro słabo wypada...
Mrowkad napisał(a):Witajcie,
Może podepnę się z tematem. W zeszłym roku byłem w Cro i teraz czas na Czarnogórę.
Niestety nie mogę się coś zdecydować na miejsce zamieszkania. Rozważam Petrovac lub Becici.
Możecie może polecić coś. Jadę z dzieckiem więc najważniejsze są plaże, ale lubię też pozwiedzać, więc rozważam także jedno z nich jako bazę wypadową.
Dzięki.
Mrowkad napisał(a):Witajcie,
Może podepnę się z tematem. W zeszłym roku byłem w Cro i teraz czas na Czarnogórę.
Niestety nie mogę się coś zdecydować na miejsce zamieszkania. Rozważam Petrovac lub Becici.
Możecie może polecić coś. Jadę z dzieckiem więc najważniejsze są plaże, ale lubię też pozwiedzać, więc rozważam także jedno z nich jako bazę wypadową.
Dzięki.
Powrót do Czarnogóra - Црна Гора