Stawiam na Lublin, a Ty stawiasz lody .
mysza73 napisał(a):
Stawiam na Lublin, a Ty stawiasz lody .
kulka53 napisał(a):O, będzie Lublin
Wiem, pamiętam, że krótko byliście, ale zawsze coś
My też mieliśmy być latem, ale za ładnie było i zostaliśmy nad morzem zamiast pchać się na wschód
piekara114 napisał(a):Ciekawe czy udało Wam się zajrzeć do Kaplicy Św. Trójcy? Popatrzeć na Trybunał i zobaczyć czarcią łapę, podsłuchiwać w Katedrze i połączyć się z Litwą?
tony montana napisał(a):piekara114 napisał(a):Ciekawe czy udało Wam się zajrzeć do Kaplicy Św. Trójcy? Popatrzeć na Trybunał i zobaczyć czarcią łapę, podsłuchiwać w Katedrze i połączyć się z Litwą?
A skąd, praktycznie tylko przeszliśmy Krakowskim Przedmieściem, pochodziliśmy po Zamku i zjedlismy lody, musieliśmy wracać, a chciałem podjechać jeszcze do Janowca
Franz napisał(a):tony montana napisał(a):LUBLIN
Wypiękniał od czasu mojej wizyty, czyli od 1974 roku.
Pozdrawiam,
Wojtek
piekara114 napisał(a):Ciekawe czy udało Wam się zajrzeć do Kaplicy Św. Trójcy?
piekara114 napisał(a):Trybunał i Czarcia Łapa tu, a Katedrę to w tle widać
piekara114 napisał(a):A symbol paktu z Litwą musiałeś na Krakowskim widzieć... Ciekawa jestem, gdzie te lody jedliście?
mysza73 napisał(a):tony montana napisał(a):Za jeden z najfajniejszych widoków w Lublinie uważam ten
No cóż, chyba muszę się z Tobą zgodzić
Kasia i Krzyś napisał(a):Lublin też mnie zachwycił
najbardziej podobało mi się to, że wydaje się taki... prawdziwy
trochę jak Łódź, tylko nam brakuje takich starych zabytków (meneli za to podobno mamy aż za dużo...)
tony montana napisał(a):mysza73 napisał(a):tony montana napisał(a):Za jeden z najfajniejszych widoków w Lublinie uważam ten
No cóż, chyba muszę się z Tobą zgodzić
CHYBA pierwszy raz?!
mysza73 napisał(a):załatwisz słońce i lazury w 3mieście na 12 grudnia?