Paulka napisał(a):Wracając w lipcu z Krasnegostawu też zafundowałam sobie bonus w Kazimierzu Dolnym. Bardzo klimatyczne miasteczko.
kaszubskiexpress napisał(a):Zwróciłeś uwagę na stare zdjęcia promenady na Westerplatte ?
Mogliby to przywrócić.
Fajna architektura.
Pozdro.
longtom napisał(a):tony montana napisał(a):Półwysep, na których chyba większość Cromaniaków była z wycieczką szkolną.
Ja byłem indywidualnie.
pzdr
longtom napisał(a):tony montana napisał(a):Półwysep, na których chyba większość Cromaniaków była z wycieczką szkolną.
Ja byłem indywidualnie.
Franz napisał(a):longtom napisał(a):tony montana napisał(a):Półwysep, na których chyba większość Cromaniaków była z wycieczką szkolną.
Ja byłem indywidualnie.
Ja byłem tak dawno, że już nie jestem pewien, czy to się zdarzyło naprawdę.
Pozdrawiam,
Wojtek
tony montana napisał(a):longtom napisał(a):tony montana napisał(a):Półwysep, na których chyba większość Cromaniaków była z wycieczką szkolną.
Ja byłem indywidualnie.
pzdr
ALE Z WYCIECZKA NIGDY? dziwne...
tony montana napisał(a):Wszystko bardzo dokładnie obejrzeliśmy, były na zdjęciach ładne panie w pięknych toaletach, przystojni mężczyźni w gustownych krawatach....
marze_na napisał(a):tony montana napisał(a):longtom napisał(a):tony montana napisał(a):Półwysep, na których chyba większość Cromaniaków była z wycieczką szkolną.
Ja byłem indywidualnie.
pzdr
ALE Z WYCIECZKA NIGDY? dziwne...
Nie jest dziwne, jak do Gdańska ma się 500 km .
Ja też zwiedzałam indywidualnie .
Twierdzę Wisłoujście oglądałam nie tak dawno na wakacyjnych zdjęciach szwagra. Zdecydowanie warto wejść do środka.
kaszubskiexpress napisał(a):Byłem tam w sierpniu, wieczorkiem na spacerze, nie wziąłem aparatu.
Z netu, fajnie tam było przed wojną.
Pozdro.
marze_na napisał(a):tony montana napisał(a):ALE Z WYCIECZKA NIGDY? dziwne...
marze_na napisał(a):tony montana napisał(a):Cóż to jest 500 km, nad nasze pięknie polskie morze
Niby tak, ale po co ciągnąć dzieciaki przez cały kraj skoro Dolny Śląsk taki piękny .
walp napisał(a):marze_na napisał(a):tony montana napisał(a):ALE Z WYCIECZKA NIGDY? dziwne...
Oj tam, Tony jesteś zdumiony, a ja mam jakieś 170 km i też tylko indywidualnie.
Mały byłem i makietę pomnika sobie kupiłem. Czas odświeżyć miejsce ... może wiosną.
Ale z wycieczką, to my do Sopot dojechali, a jakże.
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe