mysza73 napisał(a):Albo zacznij szukać paszportów ...
Wbrew pozorom to bardzo dobra rada - wczoraj przeglądałem dokumenty i część już po terminie...
Pzdr
Vjetar napisał(a):mysza73 napisał(a):Albo zacznij szukać paszportów ...
Wbrew pozorom to bardzo dobra rada - wczoraj przeglądałem dokumenty i część już po terminie...
Pzdr
mysza73 napisał(a):CIEPŁA zapewne ,
ale jakaś mało "lazurowa" .
Potter napisał(a):PIĘKNIE ! I bardzo kusząco !
Vjetar napisał(a):Brryyy, byłem w sobotę nad naszym morzem.
Dla morsów za ciepła, dla mnie za zimna.
Teraz wszystko jasne.
longtom napisał(a):tony montana napisał(a):Ale nie na Malcie?
Ani nie na jednej, ani nie na drugiej.
pzdr
Franz napisał(a):tony montana napisał(a):rodzinnie skoczyliśmy na Wyspę Sobieszewską
W młodzieńczych czasach spędziłem tam wczasy w wozie Drzymały.
Pozdrawiam,
Wojtek
kulka53 napisał(a):Super
W Białogórze byłem 2 razy, w Dębkach 4 a jeszcze do tego w Rowach 2
Polubiliśmy te okolice
Jeszcze mniej popularne od Białogóry było wtedy Lubiatowo (bo do morza jest jeszcze dalej trochę). Pamiętam zlikwidowaną jednostkę wojskową (chyba) kawałek za wioską, mało kto się tam wtedy zapuszczał a tereny do spacerów i pośmigania na rowerku były genialne. Zresztą, podobnie jak te pomiędzy Białogórą a Dębkami, przemierzyliśmy je nieraz w poszukiwaniu jagód
A propos Wyspy Sobieszewskiej, to podjechaliśmy kiedyś do Świbna i poszliśmy na cypelek, gdzie kończy się Wisła a zaczyna morze . Piękna pogoda, środek lata i ... nikogo, tylko my i mewy
Już w tamtym roku wybieraliśmy się na parę dni TAM, ale nie wyszło . W tym roku w planach wschodnie rubieże, więc... może za rok .
mysza73 napisał(a):
Bezchmur jak w Cro , kolor wody prawie jak Jadran ,
gdyby jeszcze tych drzew i krzewów na brzegu nie było widać, to całkiem jak rejs śródziemnomorski .
Vjetar napisał(a):tony montana napisał(a):Vjetar napisał(a):Brryyy, byłem w sobotę nad naszym morzem.
Dla morsów za ciepła, dla mnie za zimna.
Teraz wszystko jasne.
Ale nad otwartym czy Zatoka?
W Zoppot.
tony montana napisał(a):jedziemy do Nałęczowa, Lublina, Puław i Janowca
mysza73 napisał(a):Tony, ile ja Ci już razy mówiłam, że powinieneś okulistę zmienić .
Franz napisał(a):tony montana napisał(a):Piękna ta nasza Wisła i promenadka nad nią wałami w KD
Zwłaszcza w tym oświetleniu.
Pozdrawiam,
Wojtek
kulka53 napisał(a):tony montana napisał(a):jedziemy do Nałęczowa, Lublina, Puław i Janowca
Wow, daliście radę w 1 dzień?
Ja mam taki plan (wstępny), Janowiec i Kazimierz w jeden dzień, a potem Lublin i ewentualnie rynek zamojski na drugi.
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe