GOLDEN napisał(a):Ciekawe jakie jadło podają "Pod psem".
tony montana napisał(a):tony montana napisał(a):Będę sukcesywnie wstawiał takie przerywniki bo mam mnóstwo fotek z różnych wypraw rowerowychwalp napisał(a):To ja się bardzo cieszę, bo często te same szlaki przemierzaliśmy i człowiek powspomina.
No jeśli jeździsz rowerem po okolicach Trójmiasta (także tego Małego Trójmiasta) to SPOKO
tony montana napisał(a):Świetnie tutaj jest na wałach, kilometrami ciągnie się promenada nadrzeczna
walp napisał(a):A to ja źle zrozumiałem, bo miałem na myśli szlaki ogólnokrajowe i miejsca takie jak: Jastrzębia G., Kazimierz Dolny, itp.
Franz napisał(a):tony montana napisał(a):No ale nie uwierzę, że jeszcze nie byłeś ....?
Dowodu nie przedstawię. Pozostaje wiara.
Pozdrawiam,
Wojtek
longtom napisał(a):tony montana napisał(a):Może się wykąpię?
My sezon kajakowo-kąpielowy (co prawda jeziorowy a nie morski) rozpoczęliśmy w sobotę.
pzdr
mysza73 napisał(a):Potter napisał(a):Mysza, czy mogłabyś z łaski swojej nie odpowiadać w tej samej minucie co ja i cytując to samo zdjęcie co ja ?
Jak zrobisz "Wielkanocne Alpy" to siem postaram
Potter napisał(a):mysza73 napisał(a):Potter napisał(a):Mysza, czy mogłabyś z łaski swojej nie odpowiadać w tej samej minucie co ja i cytując to samo zdjęcie co ja ?
Jak zrobisz "Wielkanocne Alpy" to siem postaram
A Ty w kółko .. Wyrzuć choinkę i wyrzuć choinkę ...
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe