tony montana napisał(a):Oraz pierwsze zabytki, wszystkie właściwie wykonane w ten sam sposób, różnokolorowa cegła
............
"Przedzielone braczkim kamieniem"
mysza73 napisał(a):Braczki kamień Cię uratował .
W jakim sensie MOUSE?
tony montana napisał(a):Oraz pierwsze zabytki, wszystkie właściwie wykonane w ten sam sposób, różnokolorowa cegła
............
tony montana napisał(a):tony montana napisał(a):Oraz pierwsze zabytki, wszystkie właściwie wykonane w ten sam sposób, różnokolorowa cegła
............
"Przedzielone braczkim kamieniem"mysza73 napisał(a):Braczki kamień Cię uratował .
W jakim sensie MOUSE?
piotrf napisał(a):Różne zdania słyszałem o tym mieście/zabytku , jedne pozytywne , drugie wręcz przeciwnie
Mnie/nam Nesebyr bardzo się podobał podczas odwiedzin w 2002 roku .
Wiem , że od tamtej pory wiele się tam zmieniło ( to widzę na zdjęciach z późniejszych wizyt ) , ale czy ktoś wskaże mi tego typu zabytek , który nie jest bardziej lub mniej oblepiony kramami
Pozdrawiam
Piotr
............
tony montana napisał(a):W jakim sensie MOUSE?
mysza73 napisał(a):tony montana napisał(a):W takim, że mogłeś na coś pięknego popatrzeć ,
niczego nie ujmując Pałacowi Ivany czy Victorii .
Franz napisał(a):Mnie się Nesebyr podobał za każdym razem, kiedy zdarzyło mi się go odwiedzić.
A przy okazji - w innej relacji zatrzymałeś się w Norymberdze. To już koniec relacji?
Pozdrawiam,
Wojtek
Potter napisał(a):tony montana napisał(a):...będzie trochę ... MAPEK ...
YES ! YES ! YES !
I poproszę o więcej tych typowych domków .
Potter napisał(a):
Kiedyś, zastanawiając się nad wakacjami w Bułgarii, tylko to miasteczko uznałam za jakowąś atrakcję godną zobaczenia. Nie przekonała mnie nawet koleżanka oferująca tani apartament, którego jest właścicielką .
Z Twojej relacji widzę, że chyba miałam rację ...
Dawaj więcej tych chałup ...
tony montana napisał(a):Potter
Jak zapewne się domyślasz, ja po urlopie w Italii potrzebowałem ... odpoczynku. Odpoczynku i chilloutu, Tydzień w BŁG znakomicie się do tego nadał, Ivana Palace też.
Do Bułgarii NIE jechałem zwiedzać jeno kupić koszulkę Bułgaria i conversy i zegarek Patek Philippe za 6 lwów
Chciałem jeszcze garnitur od Johna Phillipsa ale drogi był bo prawie trzy stówy wychodził
Potter napisał(a):tony montana napisał(a):Potter
Jak zapewne się domyślasz, ja po urlopie w Italii potrzebowałem ... odpoczynku. Odpoczynku i chilloutu, Tydzień w BŁG znakomicie się do tego nadał, Ivana Palace też.
Do Bułgarii NIE jechałem zwiedzać jeno kupić koszulkę Bułgaria i conversy i zegarek Patek Philippe za 6 lwów
Chciałem jeszcze garnitur od Johna Phillipsa ale drogi był bo prawie trzy stówy wychodził
No wiem przecież ! Piszę tylko, że potwierdzasz moje przypuszczenia ...
Wrzuć więcej tych chałup, jeśli masz ...
A co do zegarka ... to uważaj żeby Cię w TV nie namierzyli bo będziesz musiał się tłumaczyć jak minister N.
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe