tony montana napisał(a):Woda w Morzu Czarnym była w drugiej połowie sierpnia bardzo ciepła
Przy takiej ilości "grzejników" zaprogramowanych na 36,6 w niej zanurzonych to chyba nic dziwnego
tony montana napisał(a):Człowiek przecież nie żyje samymi pustymi przestrzeniami, nagimi skałami, ustronnymi miejscami jeno potrzebuje zobaczyć, poczuć i zintegrować się z istotami tego samego gatunku.
W dzisiejszej dobie fejsbuka i innych dżiplusów, gdy niewiele osób ma bliski kontakt z kimkolwiek poza paroma osobami z rodziny czy pracy i wszelkie fizyczne kontakty zamierają i przenoszą się do SIECI kontakt z tak dużą ilością człekokształtnych jest .... oszałamiający i potrzebny!
Człowiek widzi jak żyją i zachowują się Inni...(..)...
tony montana napisał(a):Lubię te zdjęcia z plaży, bo część z nich jest taka jakaś ciepła, że czuję to fajnie świecące słońce.... aż mi się ciepło robi na samą myśl.... a może to efekt bolącej głowy i przenikającego jak dźgnięcia nożem zapalenia ucha??!!?!??
tony montana napisał(a):Woda w Morzu Czarnym była w drugiej połowie sierpnia bardzo ciepła
kulka53 napisał(a):Przy takiej ilości "grzejników" zaprogramowanych na 36,6 w niej zanurzonych to chyba nic dziwnego
Lidia K napisał(a):No to będziesz mieć problem, najprostszy sposób włóż do ucha watkę nasączoną wódką i połknij jakiś podwójną dawkę tabletek przeciwbólowych. Do rana wytrzymasz. Konieczny lekarz inaczej szybko znowu ucho pokaże kto rządzi.
Lidia K napisał(a):Widząc ogromne powodzenie bułgarskich plaż muszę Cię zapytać - jak długo trzeba po takim urlopie odpoczywać, żeby znów mieć ochotę na urlop. Wiem, że zdecydowana większość lubi tłumy, bo jak są tłumy to znaczy że WARTO tak według tłumu. Ale mnie to co widzę nie zachęciło. Na szczęście jest pusty porcik.
piotrf napisał(a):Zapalenia ucha współczuję bardzo .
Widoki na Twoich zdjęciach przypominają mi nasze tam wczasowisko w 2002 roku
Dobudowano sporo
Pozdrawiam
Piotr
tony montana napisał(a):Człowiek przecież nie żyje samymi pustymi przestrzeniami, nagimi skałami, ustronnymi miejscami jeno potrzebuje zobaczyć, poczuć i zintegrować się z istotami tego samego gatunku.
W dzisiejszej dobie fejsbuka i innych dżiplusów, gdy niewiele osób ma bliski kontakt z kimkolwiek poza paroma osobami z rodziny czy pracy i wszelkie fizyczne kontakty zamierają i przenoszą się do SIECI kontakt z tak dużą ilością człekokształtnych jest .... oszałamiający i potrzebny!
Człowiek widzi jak żyją i zachowują się Inni...(..)...
Quecal napisał(a):Dokładnie TAK!
SB jest na mojej mapie choć zainteresowanie tym miejscem zrodziło się dla mnie całkiem niedawno, a mógłbym nawet rzec nieco miesiąc temu...chętnie popatrzę tym bardziej, że nie jestem zwolennikiem ustronnych miejsc
Iwona75 napisał(a):Patrząc na zdjęcia z plaży przychodzi mi na myśl takie zdanie " uciec....ale dokąd ? "
Franz napisał(a):Od tego ścisku na plaży nie tylko ucho, ale cała głowa rozboleć może.
Wracaj szybko zdrowia, Ty Uchu Tonyego.
Pozdrawiam,
Wojtek
tony montana napisał(a):Jako zajawka dwie foty Nesebaru
mysza73 napisał(a):Jest jednak jakaś nadzieja .
mysza73 napisał(a):tony montana napisał(a):mysza73 napisał(a):Jest jednak jakaś nadzieja .
Mysz - dla Ciebie to już chyba żadnej
Że niby czemu
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe