tony montana napisał(a):RZECZYWISTOSC przerosla oczekiwania....
Mam sporo materialu i przemyslen.... ale poki co mam nieco popsuty net
Tony
Naprawiaj tego neta i dziel się z nami materiałem a zwłaszcza przemyśleniami
Czekamy
tony montana napisał(a):RZECZYWISTOSC przerosla oczekiwania....
Mam sporo materialu i przemyslen.... ale poki co mam nieco popsuty net
Fatamorgana napisał(a):Czy na tej wyspie zwanej Zyppern mój brat widział jakieś niezwykłe miejsca i niezwykłych ludzi?
Ile jest tam wsi, wigwamów oraz wojowników?
Czy miasta przypominają puebla Apaczów?
I czy to suche, spękane słońcem czy żyzne ziemie?
Niechaj słońce i wiatr sprzyjają memu bratu w podróży i w czasie wędrówek po wyspie.
Howgh!
Potter napisał(a):Kończ Waść to gadanie, a zacznij zdjęć wstawianie i komentowanie .
Jakością zdjęć się nie wykręcaj wszak wszyscy znamy zdolności manualne Twe (vide: koń, pies itp. )
Potter napisał(a):Kończ Waść to gadanie, a zacznij zdjęć wstawianie i komentowanie .
Jakością zdjęć się nie wykręcaj wszak wszyscy znamy zdolności manualne Twe (vide: koń, pies itp. )
tony montana napisał(a):Zimowa Rewa szału nie zrobiła, to może parę samsungowo-komórkowych fotek z dzisiejszego zimno-słonecznego Gdańska
mysza73 napisał(a):tony montana napisał(a):Zimowa Rewa szału nie zrobiła, to może parę samsungowo-komórkowych fotek z dzisiejszego zimno-słonecznego Gdańska
Rewa faktycznie zimna jeszcze ,
za to dzisiejszy słoneczny Gdańsk cieplutki ,
dobrze, że wiatru nie czułam .
tony montana napisał(a):mysza73 napisał(a):tony montana napisał(a):Zimowa Rewa szału nie zrobiła, to może parę samsungowo-komórkowych fotek z dzisiejszego zimno-słonecznego Gdańska
Rewa faktycznie zimna jeszcze ,
za to dzisiejszy słoneczny Gdańsk cieplutki ,
dobrze, że wiatru nie czułam .
Tak sprytnie wybrałem trasę spaceru, aby za bardzo nie wiało. I nawet ciepło było momentami, ludzie siedzieli na dole nad Motławą i opalali twarze.
Mysza - jak żyjesz?
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe