Roxi napisał(a):Brrrr ale zima!
I to mówi osoba, której zamarza kombinezon
Piękne to Twoje zimowe morze tony
słoma79 napisał(a):Roxi napisał(a):Brrrr ale zima!
I to mówi osoba, której zamarza kombinezon
Piękne to Twoje zimowe morze tony
Mikeee napisał(a):ekstra sople. Rześko musiało być...
pozdrawiam,
M
Sara76 napisał(a):Właśnie dzisiaj oglądałam w TV jak nad morzem pięknie, gdy jest śnieg i sople pokrywają falochrony, a tu taka miła niespodzianka w postaci Twoich zdjęć. Marzy mi się wyjazd nad morze w takich okolicznościach pogody, zwłaszcza z uwagi na przecudną scenerię do robienia zdjęć
Potter napisał(a):No, liczyłam na Ciebie Tony i się nie zawiodłam . Piękne te sopelki .
piekara114 napisał(a):To tak samo jak miSara76 napisał(a):Właśnie dzisiaj oglądałam w TV jak nad morzem pięknie, gdy jest śnieg i sople pokrywają falochrony, a tu taka miła niespodzianka w postaci Twoich zdjęć. Marzy mi się wyjazd nad morze w takich okolicznościach pogody, zwłaszcza z uwagi na przecudną scenerię do robienia zdjęć
Roxi napisał(a):Brrrr ale zima!
Pięknie to wygląda.
Nefer napisał(a):Piękna jest zima nad polskim morzem, co zdjęcia Tony'ego tylko udowadniają.
My w tym roku w drugiej połowie lutego wybieramy się do Jastrzębiej Góry, ciekawe jaka będzie pogoda .
kaszubskiexpress napisał(a):Stalaktyty imponujące.
Ja się otzrąsnąłem z obowiązków, więc, może chociaż podjadę do parku oliwskiego na spokojnie zobaczyć iluminację
Od jutra ma znowu wiać.
tony montana napisał(a):Nefer napisał(a):Piękna jest zima nad polskim morzem, co zdjęcia Tony'ego tylko udowadniają.
My w tym roku w drugiej połowie lutego wybieramy się do Jastrzębiej Góry, ciekawe jaka będzie pogoda .
Czyżby ferie nad morzem ? Nie zapomnijcie parawanów
tony montana napisał(a):Gdańscy właściciele statku kaperskiego (podczas podziału łupów) ofiarowali ołtarz Memlinga gdańskiemu Kościołowi Mariackiemu. (...) Obraz zwiedził podczas wojen pół Europy aż w końcu w 1956 roku wrócił do Gdańska.
piekara114 napisał(a):Ciekawy ołtarz. Przykuły me oko postacie na samy dole środkowego panelu.tony montana napisał(a):Gdańscy właściciele statku kaperskiego (podczas podziału łupów) ofiarowali ołtarz Memlinga gdańskiemu Kościołowi Mariackiemu. (...) Obraz zwiedził podczas wojen pół Europy aż w końcu w 1956 roku wrócił do Gdańska.
Czemu ołtarz po odnalezieniu nie wrócił do kościoła?
Franz napisał(a):Też nie przepadam za wizytami w muzeum, ale doceniam piękno niektórych eksponatów.
Pozdrawiam,
Wojtek
kaszubskiexpress napisał(a):Kobitka obierająca drób najlepsza.
Światło zagrało aż miło.
Katerina napisał(a):Memlinga zobaczyłam w Muzeum po raz pierwszy jako 4-5 latka...Spać nie mogłam przez pół roku, bo mi ojciec (muzealnik) objaśnił w szczegółach o co chodziło artyście Pierwszy poważny i przemyślany kontakt ze sztuką.
Krystof napisał(a):kaszubskiexpress napisał(a):tony montana napisał(a):Widziałem na Pejsie, że skorzystaliście z Małżonką i "zrobiliście" Półwysep rowerkami
Na rowerze byłem ze znajomymi.
Z żoną byliśmy wczoraj w Jastarni i w Kuźnicy.
Cud pogoda.
Rowerami?
Bo słyszałem, że armagiedon związany z wyjazdem z 1/2-wyspu jeszcze się nie skończył?
Ponoć ludzie już od Chałup w korku stali, żeby się w Redzie na szóstkę wbić...
piekara114 napisał(a):Jak dobrze pójdzie, czyli jak pogoda będzie przychylna to może za 30-32 dni tam będę