tony montana napisał(a): w innym pięknym polskim mieście - które ma bardzo dużo do zaoferowania
Wszystko to potwierdzam . Nawet relację tu popełniłam .
tony montana napisał(a):To Wieża Ciśnień. W 1881 r. przystąpiono w Bydgoszczy do prac nad budową nowej sieci wodociągowej i kanalizacyjnej, której najistotniejszym elementem, umożliwiającym utrzymanie właściwego ciśnienia, była wieża ciśnień.
tony montana napisał(a):Korzystając z pięknej pogody nad morzem i jednego dnia urlopu, za chwilę ruszamy na wycieczkę rowerową z moim 9 latkiem:
Statkiem na Hel, stamtąd do Trójmiasta rowerem (Młody dojedzie pewnie do Władka, ewentualnie Pucka, mama go odbierze z trasy)
kaszubskiexpress napisał(a):tony montana napisał(a):Korzystając z pięknej pogody nad morzem i jednego dnia urlopu, za chwilę ruszamy na wycieczkę rowerową z moim 9 latkiem:
Statkiem na Hel, stamtąd do Trójmiasta rowerem (Młody dojedzie pewnie do Władka, ewentualnie Pucka, mama go odbierze z trasy)
Może w końcu i mi się uda, bo na razie krótkie przejażdżki zaliczam.
Pozdro.
zibi.s napisał(a):Noo spektakl niczego sobie . Ostatnie trzy jakby jakiś armagedon zapowiadały. Kolory piękne.
Franz napisał(a):tony montana napisał(a):Tak se skoczyliśmy z Młodym na krótki spacer....
... wieczorny.
Pozdrawiam,
Wojtek
kaszubskiexpress napisał(a):Fajne światło się Tobie trafiło.
Idzie upał, trzeba korzystać.
Pozdro.
kulka53 napisał(a):tony montana napisał(a):Tak se skoczyliśmy...
Czy już mówiłem, że zazdroszczę mieszkającym nad morzem?
tony montana napisał(a):Widziałem na Pejsie, że skorzystaliście z Małżonką i "zrobiliście" Półwysep rowerkami
kaszubskiexpress napisał(a):tony montana napisał(a):Widziałem na Pejsie, że skorzystaliście z Małżonką i "zrobiliście" Półwysep rowerkami
Na rowerze byłem ze znajomymi.
Z żoną byliśmy wczoraj w Jastarni i w Kuźnicy.
Cud pogoda.