Fajnie "ta Bydgoszcza" u Ciebie wygląda.
W mojej pamięci wygląda mniej ciekawie.
pzdr
longtom napisał(a):Fajnie "ta Bydgoszcza" u Ciebie wygląda.
kulka53 napisał(a):Bydgoszcz to zawsze było takie miasto, przez które błyskawicznie przejeżdżało się jadąc nad morze - szerokimi ulicami pośród jakichś blokowisk i nie sposób było się zgubić
piekara114 napisał(a):Tony... kiedy zdjęcia z przejazdu najdłuższym tunelem w Polsce?
Mikeee napisał(a):fajnie, że pokazałeś Hell. w przyszłym miesiącu, spędzę kilka dni w rejonie trójmiasta i wycieczka na cypel właśnie w planach. Chcemy też poznać bardziej Gdańsk (byłem raz, ale tylko na chwilę) i okolice. Jeśli wg Ciebie są miejsca, których nie ma w przewodnikach, a które warto zobaczyć to będę wdzięczny za sugestie
pozdrawiam,
Michał
longtom napisał(a):Fajnie "ta Bydgoszcza" u Ciebie wygląda.
pzdr
krakusowa napisał(a):longtom napisał(a):Fajnie "ta Bydgoszcza" u Ciebie wygląda.
a w mojej jest pustka......
bo tam mnie jeszcze nie było
ajdadi napisał(a):Takiej Bydgoszczy dawno nie widziałem...ostatni raz tam byłem na słynnym FPP...Pozdrawiam
kulka53 napisał(a):Pokręciliśmy się chwilę po centrum zatrzymawszy się któregoś roku po drodze nad morze nie zauważając niczego szczególnego poza nabrzeżami i Rynkiem...
Bydgoszcz to zawsze było takie miasto, przez które błyskawicznie przejeżdżało się jadąc nad morze - szerokimi ulicami pośród jakichś blokowisk i nie sposób było się zgubić
piekara114 napisał(a):Dokładnie, choć my się raz zgubiliśmy. Chyba, że w Bydgoszczy są 2 takie same galerie.....
anakin napisał(a):tony montana napisał(a):POCZĄTEK POLSKI
Koniec chyba...
Na Helu się jakoś nie zdarzyło być...
ASIULA HK napisał(a):
Tylko dlatego, że Bydgoszcza bardzo się ostatnio zmieniła
piekara114 napisał(a):Tony... kiedy zdjęcia z przejazdu najdłuższym tunelem w Polsce?
Vjetar napisał(a):piekara114 napisał(a):Tony... kiedy zdjęcia z przejazdu najdłuższym tunelem w Polsce?
Tylko nie jedź z soboty na niedzielę.
Tunel będą zamykać co tydzień.
Dyrektor ZDiZ podkreśla, że zamknięcia były nie tylko planowane, ale wynikają też z wymogów technicznych i przepisów bezpieczeństwa, obowiązujących dla tego typu budowli. - Tunel będzie poddawany cotygodniowym konserwacjom wszystkich urządzeń. W tym czasie będzie również gruntownie sprzątany. Dlatego zamknięcie obiektu będzie wtedy konieczne - tłumaczy.Żeby było to jak najmniej uciążliwe dla korzystających z tunelu, zamknięcia odbywać się będą co tydzień - w nocy z soboty na niedzielę, w godzinach 22-6.
Czytaj więcej na:
http://www.trojmiasto.pl/wiadomosci/Dro ... 0.html#tri
Pzdr
tony montana napisał(a):piekara114 napisał(a):Dokładnie, choć my się raz zgubiliśmy. Chyba, że w Bydgoszczy są 2 takie same galerie.....
Myślę, że aktualnie jest nieco wiecej galerii w tym 400 tysięcznym mieście
kulka53 napisał(a):Bydgoszcz to zawsze było takie miasto, przez które błyskawicznie przejeżdżało się jadąc nad morze - szerokimi ulicami pośród jakichś blokowisk i nie sposób było się zgubić :D