O mały włos byśmy się na siebie natknęli, ale wygrało lenistwo i spacer do Sopotu
Ale koniec Polski ja uwidział z mola
kmichal napisał(a):... we Władysławowie też byłem w młodzieńczych latach na wczasach, a dokładnie to w Cetniewie ... ... ale to było z 30 lat temu ... ...
piekara114 napisał(a):Ten początek/koniec Polski wspaniały, plaża przepiękna. A jak już u kulek pisałam, sporo się na czubku zmieniło od kiedy ja tam byłam...
Fajna niedziela
mysza73 napisał(a):A Ty Tony wykąpałeś się
Franz napisał(a):tony montana napisał(a):HIGHWAY TO HEL(L) 3.04.2016
Byłem tylko w dzieciństwie.
Pozdrawiam,
Wojtek
kaszubskiexpress napisał(a):O mały włos byśmy się na siebie natknęli, ale wygrało lenistwo i spacer do Sopotu
Ale koniec Polski ja uwidział z mola
kulka53 napisał(a):Zawsze po takiej porcji zdjęć jedno mi przychodzi do głowy..... jak ja Wam zazdroszczę, że mieszkacie tak blisko MORZA
Latem na cypelku może i trochę ładniej, ale za to teraz, jak pusto
Kiedy wycieczka do Piasków?
tony montana napisał(a):LION
Mieliśmy kiedyś tam jechać rowerami - ja podtrzymuję deklarację - musiałbym tylko wziąć jeden dzień wolny
tony montana napisał(a):Helski kościółek (nie wszedłem!), dziwne....
kaszubskiexpress napisał(a):tony montana napisał(a):LION
Mieliśmy kiedyś tam jechać rowerami - ja podtrzymuję deklarację - musiałbym tylko wziąć jeden dzień wolny
Ja zaczynam powoli swoje miejskie przejażdżki, więc jak tylko pogoda będzie zachęcająca, to ruszymy, najlepiej w maju, to pogadamy jeszcze przed moim wyjazdem o Włoszech.
Pozdro.
Nefer napisał(a):Hel ładnie pokazany .
Ale ciekaw też jestem Bydgoszczy .
kulka53 napisał(a):Trzymam kciuki za aurę na Wybrzeżu i Piaski
Sara76 napisał(a):Na Helu byłam całe wieki temu i pamiętam tylko fokarium
Franz napisał(a):tony montana napisał(a):Czas świetności tej jednostki chyba minął bezpowrotnie
Parafrazując Gustlika: Burta w krzokach...
Pozdrawiam,
Wojtek
tony montana napisał(a):BYDGOSZCZ
tony montana napisał(a): a kiedy do tej Italii ruszasz i dokąd konkretnie?
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe