napisał(a) as12345600 » 26.07.2006 21:40
Jechałem do Cro 8 lipca na granicy slo-cro stanąłem moze na 3 min godziny około 6 lub 7 rano. Mała Kapela w kierunku wybrzeża obydwoma pasami ruchu ( chyba powrót kierowali objazdem) Sveti Rok ruch w obie strony bez czekania. Wracałem 22 lipca na granicy slo-cro może kolejka na 5 aut ale to było około godz. 23. Wracając nie jechałem autostrada tylko starą drogą przed Plitwice. Jazda super bez korków czasami trzeba było sie wlec za jakimś zawalidrogą. Ale tam UWAGA STOJA Z RADARAMI. W miasteczkach radzę zwolnić. Nie mówiąc już o okolicach Plitwic czy Kninie. Łapią na radarach aż miło. Uważajcie też na autostradzie na Bratysławę pierwsze kilkanascie km radarki automatyczne, nie wiem czy robią zdięcia
Jest za otwarta doskonała obwodnica Wiednia. Dobrze jest oznaczona z kierunkiem na Graz nazywa się S1. Były już na tym forum linki do mapek jak na nią wjechać. Jedzie sie super i mija cały Wiedeń. Łączy A-4 z A-2. Pozdrwionka dla wszystkich. Miłego wypoczynku.
Aha jeszcze z ciekawszych kto jedzie w kierunku Makarskiej i dalej, omijajcie bokiem Omiś tam jest zawsze korem przez miasto czasami od 0,5-1,5 godz. A można go minąć co uczyniłem jadąc z powrotem. Jadac do Baskiej Vody stałem w Omisiu 40 min.