gusia-s napisał(a):A mała Sofia ... wypisz wymaluj
ależ się ucieszy na to porównanie;)
kulka53 napisał(a):Skopelos.... z daleka podobne do innych egejskich stolic które widzieliśmy. Z bliska - wypisz wymaluj Cyklady .
kmichal napisał(a):... a jeżeli chodzi o zdjęcia to nie mogę się napatrzeć, masz do nich rękę, tylko pozazdrościć ... ...
Pozdrawiam.
MarDomi napisał(a):Szczęście w nieszczęściu, że grecy są niezmiennie pomocni i życzliwi.
Pozdrawiam
gosiak.k napisał(a):Po raz kolejny muszę napisać, że cudnie tu u Ciebie...
Dziewczyny, ślicznie wyglądacie:))
Anginy na wakacjach nie zazdroszczę... dobrze, że szybko udało Wam się załatwić leki.
pozdrawiam
Gośka
ajdadi napisał(a):Zachód słońca na plaży super...ale mam nadzieję ,że Małej się szybko polepszyło(przerabiałem to kiedyś w Egipcie i nie
zazdroszczę)...pozdrawiam
Mikromir napisał(a):No tak, te czerwcowe anginy...
Były prawdziwym utrapieniem u naszego Piotrusia do momentu wycięcia migdałków w wieku lat 7. Właściwie co roku było prawie pewne, że wakacje rozpoczną się anginą. Raz wracaliśmy szybko ze Słowacji, raz był antybiotyk nad morzem na dzień dobry, a potem już wybieraliśmy sierpień na wakacje.
Mam nadzieję, że małej szybko się poprawiło. Grecka służba zdrowia - suuuper.
Mikromir napisał(a):Gdy patrzę na Twoje zdjęcia, coraz bardziej marzy mi się Grecja...
gusia-s napisał(a):Brrrr .... a mówią, że to na wschodzie pingwiny i białe miśki tymczasem u nas na szczęście jeszcze kolory jesieni i sucho, choć chłodno.
Tym bardziej musisz wrzucić coś na ocieplenie - najlepiej jakieś błękity i lazury
ArliJ napisał(a):Polecam, trzeba spróbować na własnej skórze tych klimatów:)
tymczasem w Krakowie rano taka aura mnie przywitała...
....
gusia-s napisał(a):Brrrr .... tymczasem u nas na szczęście jeszcze kolory jesieni i sucho, choć chłodno...