Fajna taka plażyczka tylko do "własnego użytku"
Pozdrawiam
ajdadi napisał(a):Fajna taka plażyczka tylko do "własnego użytku"
Pozdrawiam
kmichal napisał(a):... no to niezłą zatoczkę udało Wam się upolować ... ... i to tylko do Waszego prywatnego użytku ... ... pozazdrościć ... ...
Pozdrawiam.
Mikromir napisał(a):Zatoczka cudna oczywiście, ale gorączki u dziecka nie zazdroszczę. Co było dalej? Wszystko ok?
ajdadi napisał(a):ArliJ napisał(a):Tak się trafia poza sezonem bez problemu;)
Nie wiem ,jak w tym roku...ale w poprzednich latach nawet w sezonie też można było bez problemu znależć
Pozdrawiam
ArliJ napisał(a):Nie zauważyłam niestety od razu że mam obiektyw zabrudzony…dzieci oglądały zdjęcia i taki efekt
Buber napisał(a):Dziewczyny masz świetne.
Widzę, że są bardzo cierpliwe i pozwalają dużo zobaczyć i zwiedzić.
Widoki z góry na Skopelos piękne... i przy klasztorze znowu kolejny przykład greckiej życzliwości .
CROberto napisał(a):Systematycznie zaglądam,wszystkie Wasze wyprawy są świetne (aż mi wstyd ciągle ochać i achać...) ale nie mogę się powstrzymać....ach jak pięknie....
Świetnie planujesz wakacje - każdy dzień niezwykle ciekawy...
ArliJ napisał(a):Postanawiamy zrobić dzisiaj przerwę od plażowania, ot spontanicznie zrobimy co nam przyjdzie do głowy, na spokojnie...
kmichal napisał(a):ArliJ napisał(a):Nie zauważyłam niestety od razu że mam obiektyw zabrudzony…dzieci oglądały zdjęcia i taki efekt
... efekt wyszedł niezły ... ... na fotkach pokazujących skałki wystające z wody wygląda jakby drobny piasek z nich był zawiewany ... ...
Pozdrawiam.
Lidia K napisał(a):Bogaty w miejsca i atrakcje dzień. Monastyry, cape, widok na Skopelos, kozy na spacerze, same przyjemności.
Gdyby na zdjęciach nie pojawiały się Nadia i Lenka nikt by nie uwierzył, że zwiedzacie z dziećmi. Równie dobrze mógłby to być opis np. naszego dnia na wyspie.
Pięknie się zrobiło wraz z greckim słoneczkiem.