Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Money, Money, must be funny in the Greek world…:)

Do Grecji przynależy około 2500 wysp, ale tylko nieco ponad 150 jest zamieszkana przez ludzi. Grecja słynie z produkcji marmuru, który jest eksportowany do innych państw. Grecja posiada aż 45 lotnisk. Językiem greckim posługiwano się już cztery tysiące lat temu - to jeden z najstarszych języków w Europie.
mysza73
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) mysza73 » 07.09.2015 17:09

ArliJ napisał(a):a to poniżej i zajawka?:)zmieniłam ustawienia albumów...może pomoże?:)

Zajawki dalej nie widzę :cry: ,
ale tą ślicznotkę z kotkiem już tak :P .
ArliJ
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ArliJ » 07.09.2015 17:12

gosiak.k napisał(a):Cieszę się, że piszesz:) Bardzo lubię Twoje relacje, zdjęcia jak zawsze super.
pozdrawiam :papa:
Gośka

dziękować i będę się starać trzymać poziom:)

Torac napisał(a):Bardzo zachęcająca zajawka.

przynajmniej ktoś coś widzi:)

dziękuję, mam nadzieję, że dalej będzie jeszcze lepiej:)

zurowska4 napisał(a):Czekałam i czekałam i się doczekałam. Fanka Twoich relacji... :D

bardzo mi miło mieć fanów:) zapraszam do śledzenia, zajęło mi chwilę pozbieranie się ale zakończyłam dłuższe wojaże, zostały tylko weekendowe więc i czas na relację może wyskrobię.

kmichal napisał(a):... pojawiam się i ja ... :)

witam, witam:)
ArliJ
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ArliJ » 07.09.2015 17:18

mysza73 napisał(a):
ArliJ napisał(a):a to poniżej i zajawka?:)zmieniłam ustawienia albumów...może pomoże?:)

to już coś:)

spróbuję podmienić linki i się okaże...

i witam w mojej relacji...może nie stracę kilku stron na rozwiązywanie problemu widoczności zdjęć i szybko temu zaradzimy:)
mysza73
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) mysza73 » 07.09.2015 17:24

ArliJ napisał(a):
mysza73 napisał(a):

to już coś:)

spróbuję podmienić linki i się okaże...

i witam w mojej relacji...może nie stracę kilku stron na rozwiązywanie problemu widoczności zdjęć i szybko temu zaradzimy:)

Chyba idziemy w dobrym kierunku, bo pierwsze zdjęcie w zajawce już widzę :mrgreen: .
piekara114
Opiekun działu

Nieprzeczytany postnapisał(a) piekara114 » 07.09.2015 17:26

mysza73 napisał(a):Chyba idziemy w dobrym kierunku, bo pierwsze zdjęcie w zajawce już widzę :mrgreen: .

Ja tak samo jak mysza widzę i kota też widzę :D więc na dobrej jesteśmy drodze....
ArliJ
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ArliJ » 07.09.2015 17:34

super, czyli działam dalej:)

ok, pozmieniałam, widać?:)
maxredaktor
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) maxredaktor » 07.09.2015 18:09

Też fotki widzę (z wyjątkiem avatara myszy) i czekam na ciąg dalszy.
AniaJ.
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) AniaJ. » 07.09.2015 18:09

Ja widzę:)

Cierpliwość nagrodzona, wreszcie piszesz :D nie ukrywam, że czekałam na tą relację (co nie znaczy że z chęcią nie przeczytam o Waszym drugim urlopie, bo kierunek obiecujący :wink: )

Zajawka pobudziła apetyt 8)
dangol
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) dangol » 07.09.2015 18:26

Na komputerze "pracowym" fotek nie widziałam, ale na domowym SĄ 8) , śliczne jak zawsze u Ciebie.
Z przyjemnością oglądnę kolejne :D , no o oczywiście z wielką ochotą poczytam o Waszych greckich wakacjach.
jolcix
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) jolcix » 07.09.2015 18:27

ArliJ nareszcie! już nie mogłam się doczekać Twojej relacji :)
MarDomi
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) MarDomi » 07.09.2015 18:52

Jak Grecja to oczywiście jestem i czekam z niecierpliwością. :D

Zdjęcia widzę wszystkie z wyjątkiem dwóch pierwszych :roll:

Pozdrawiam
piekara114
Opiekun działu

Nieprzeczytany postnapisał(a) piekara114 » 07.09.2015 19:01

Zdjęcia są :D :D więc teraz czekam na wiele szczegółów co i jak i kiedy, bo Grecja jest w planach równoległych z Albanią na przyszły rok, ale nie wiem jak się do tej Grecji zabrać....
A w Albanii może byłaś i pisałaś relację? Bo na pewno wiele Twoich miejsc z chęcią bym powtórzyła...
ajdadi
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) ajdadi » 07.09.2015 19:02

Witam
Jak Grecja to melduję się i ja...z chęcią powspominam Pelion
Pozdrawiam
ArliJ
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ArliJ » 07.09.2015 20:19

maxredaktor napisał(a):Też fotki widzę (z wyjątkiem avatara myszy) i czekam na ciąg dalszy.

witam i zaraz polecimy z odcinkami:)

dangol napisał(a):Na komputerze "pracowym" fotek nie widziałam, ale na domowym SĄ 8) , śliczne jak zawsze u Ciebie.
Z przyjemnością oglądnę kolejne :D , no o oczywiście z wielką ochotą poczytam o Waszych greckich wakacjach.

a ja z przyjemnością witam Cię w mojej relacji, dziękuję za miłe słowa;)

AniaJ. napisał(a):Ja widzę:)

Cierpliwość nagrodzona, wreszcie piszesz :D nie ukrywam, że czekałam na tą relację (co nie znaczy że z chęcią nie przeczytam o Waszym drugim urlopie, bo kierunek obiecujący :wink: )

Zajawka pobudziła apetyt 8)

cieszę się, że możliwe iż się doczekałaś:)...jak zacznę to chyba siłą rozpędu pójdzie nie?:)

a drugi kierunek to pewnie na zimowe wieczory zostanie, chyba nie obskoczę równocześnie dwóch wątków, jam nie taka utalentowana jak Franz:)

MarDomi napisał(a):Jak Grecja to oczywiście jestem i czekam z niecierpliwością. :D

Zdjęcia widzę wszystkie z wyjątkiem dwóch pierwszych :roll:

Pozdrawiam

Zapraszam, zdjęcia mam nadzieję zaczną być widoczne... :roll: :D

jolcix napisał(a):ArliJ nareszcie! już nie mogłam się doczekać Twojej relacji :)

jak miło że jeszcze ktoś tu czeka na moje relacje, to motywuje bardzo więc postaram się za chwilę sklecić 1 odcinek:)

piekara114 napisał(a):Zdjęcia są :D :D więc teraz czekam na wiele szczegółów co i jak i kiedy, bo Grecja jest w planach równoległych z Albanią na przyszły rok, ale nie wiem jak się do tej Grecji zabrać....
A w Albanii może byłaś i pisałaś relację? Bo na pewno wiele Twoich miejsc z chęcią bym powtórzyła...

Albanię tylko zahaczyliśmy rok temu na trasie, jakieś kilkadziesiąt km widzieliśmy tego kraju więc za wiele nie doradzę ale na forum jest mnóstwo ciekawych relacji z tego kraju:)

ajdadi napisał(a):Witam
Jak Grecja to melduję się i ja...z chęcią powspominam Pelion
Pozdrawiam

Wprawdzie Pelion był tylko takim śmigiem migiem ale zostaliśmy tam na 2 noce i coś tam zobaczyliśmy:)
ArliJ
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ArliJ » 07.09.2015 20:20

maslinka napisał(a):Arli, niestety nie widzę Twoich zdjęć :( Nie wiem, dlaczego...

a teraz maslinko? mam nadzieję, że już możliwe będzie śledzenie mojej relacji w której z wielką przyjemnością Cię goszczę:)
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Grecja - Ελλάδα

Money, Money, must be funny in the Greek world…:) - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone
Jakie dane przetwarzamy i w jakim celu?

Serwis internetowy Cro.pl Chorwacja Online wykorzystuje pliki cookie i pokrewne technologie, które umożliwiają i ułatwiają Ci korzystanie z jego zasobów (np. utrzymują sesję użytkownika). Ponadto, pliki cookie mogą być założone i wraz z innymi metodami zbierania preferencji wykorzystywane przez naszych zaufanych partnerów w celu wyświetlenia Ci reklam spersonalizowanych oraz do celów statystycznych. Korzystając z serwisu wyrażasz jednocześnie zgodę na wykorzystanie plików cookie i treści spersonalizowane, możesz jednakże wyłączyć niektóre z plików cookies. Ewentualnie, możesz wyłączyć pliki cookie w opcjach swojej przeglądarki internetowej.

Jeśli masz u nas konto, możemy również przetwarzać wprowadzone przez Ciebie dane, które zostały zapisane w Twoim profilu (e-mail oraz nick użytkownika są niezbędne do posiadania konta, pozostałe dane są wprowadzane dobrowolnie). Nie musisz się jednak martwić, jakiekolwiek dane wprowadzone przez Ciebie do bazy cro.pl nie będą bez Twojej zgody przekazane innym podmiotom (poza sytuacjami, które są wymagane przez prawo) i służą jedynie do korzystania z serwisu cro.pl. Nie odsprzedamy więc Twojego e-maila ani innej zapisanej w profilu danej żadnemu zewnętrznemu podmiotowi. Szczegółowe informacje znajdziesz w polityce prywatności oraz Regulaminie.

akceptuję, przejdź do serwisu
ustawienia cookies