ArliJ napisał(a):a to poniżej i zajawka?:)zmieniłam ustawienia albumów...może pomoże?:)
Zajawki dalej nie widzę ,
ale tą ślicznotkę z kotkiem już tak .
gosiak.k napisał(a):Cieszę się, że piszesz:) Bardzo lubię Twoje relacje, zdjęcia jak zawsze super.
pozdrawiam
Gośka
Torac napisał(a):Bardzo zachęcająca zajawka.
zurowska4 napisał(a):Czekałam i czekałam i się doczekałam. Fanka Twoich relacji...
kmichal napisał(a):... pojawiam się i ja ...
mysza73 napisał(a):ArliJ napisał(a):a to poniżej i zajawka?:)zmieniłam ustawienia albumów...może pomoże?:)
ArliJ napisał(a):mysza73 napisał(a):ArliJ napisał(a):a to poniżej i zajawka?:)zmieniłam ustawienia albumów...może pomoże?:)
to już coś:)
spróbuję podmienić linki i się okaże...
i witam w mojej relacji...może nie stracę kilku stron na rozwiązywanie problemu widoczności zdjęć i szybko temu zaradzimy:)
mysza73 napisał(a):Chyba idziemy w dobrym kierunku, bo pierwsze zdjęcie w zajawce już widzę .
maxredaktor napisał(a):Też fotki widzę (z wyjątkiem avatara myszy) i czekam na ciąg dalszy.
dangol napisał(a):Na komputerze "pracowym" fotek nie widziałam, ale na domowym SĄ , śliczne jak zawsze u Ciebie.
Z przyjemnością oglądnę kolejne , no o oczywiście z wielką ochotą poczytam o Waszych greckich wakacjach.
AniaJ. napisał(a):Ja widzę:)
Cierpliwość nagrodzona, wreszcie piszesz nie ukrywam, że czekałam na tą relację (co nie znaczy że z chęcią nie przeczytam o Waszym drugim urlopie, bo kierunek obiecujący )
Zajawka pobudziła apetyt
MarDomi napisał(a):Jak Grecja to oczywiście jestem i czekam z niecierpliwością.
Zdjęcia widzę wszystkie z wyjątkiem dwóch pierwszych
Pozdrawiam
jolcix napisał(a):ArliJ nareszcie! już nie mogłam się doczekać Twojej relacji
piekara114 napisał(a):Zdjęcia są więc teraz czekam na wiele szczegółów co i jak i kiedy, bo Grecja jest w planach równoległych z Albanią na przyszły rok, ale nie wiem jak się do tej Grecji zabrać....
A w Albanii może byłaś i pisałaś relację? Bo na pewno wiele Twoich miejsc z chęcią bym powtórzyła...
ajdadi napisał(a):Witam
Jak Grecja to melduję się i ja...z chęcią powspominam Pelion
Pozdrawiam