Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Mokalo Mikulic APARTAMENTY

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Cristo
Plażowicz
Mokalo Mikulic APARTAMENTY

Nieprzeczytany postnapisał(a) Cristo » 16.12.2006 19:09

Mam wielką prośbę do Cromaniaków! Czy ktoś z Was był w Mokalo i widział apartamenty MIKULIC??? Podzielcie się swoimi wrażeniami....
Dzięki :lol:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 16.12.2006 20:25

Nie wiem czy o te apartamenty Ci chodzi, jak wyglądają można zobaczyć na zdjęciach
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Ja ich osobiście nie widziałem, bo preferuję pobyt w Chorwacji na kempingu :hut: :papa:
edzesiek
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) edzesiek » 16.12.2006 21:57

Witaj
Bylismy w Mokalo w zeszlym roku jesli chodzi o apartamenty to ich nie widzieismy tylko z zewnatrz bo bylismy na polu namiotowym ale napewno sa identyczne jak na zdjeciach tak samo jak pole.My jestesmy zakochani w tym miejscu i napewno warto jechac plaza super bar przy plazy jeszcze lepszy a najlepsi sa wlasciciele Sabina i Igor przesympatyczni ludzie. Jesli ma to byc Twoj typ na nastepne wakacje to nie mogles wybrac lepiej .Tylko troche daleko ale warto. Pozdrawiamy Monika i Grzes
Jola L-G
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jola L-G » 17.12.2006 00:48

Daleko!!!!, ale najważniejsze, że Dalmacja i to południowa................, więc nie może być bliżej :( :( :( :( :( :( :( :( :(
Cristo
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Cristo » 17.12.2006 09:53

Dzięki.... Miejsce wygląda bajecznie. Pytam o apartamenty, bo na stronie campu nie ma szczegółowych planów wnętrz. POZDRAWIAM WSZYSTKICH. ... 8)
toyota1983
Podróżnik
Przepiękne miejsce !!!

Nieprzeczytany postnapisał(a) toyota1983 » 14.02.2007 18:44

Ja tez nie na temat napiszę :) Byłam w zeszłym roku na camp więc powiem że miejsce przepiekne, własciciele przemili, mają świetna restaurację. Co do apartamentów to na forum działaja usługi tłumaczy:) Popros żeby ci przetłumaczyli pytanie o układ. Oni na pewno odpowiedzą i tez ktos na forum myslę pomoże. Ale jeśli już zwróciliście uwagę na to miejsce to nie rezygnujcie a nie będziecie żałować. Pozdrawiam i po 100kroc polecam. :)
slawek66
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) slawek66 » 14.02.2007 23:04

byli tam moi znajomi jakies 3 lata temu, sa wielkimi maruderami ale chwalili sobie

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje