ewa.sz1966 napisał(a):Wybrałam się na rejs w drugiej połowie sierpnia. Spędziłam niesamowity tydzień odwiedzając Stary Grad, Hvar, Kaprije, Skradin. Z jachtu kąpałam się w cichych zatokach, przetańczyłam na Kaprije prawie całą noc. Wiem że wrócę do tych klimatów. Tak jacht jak i skipper fantastycznie dopisali. Uważam że Chorwacja jest świetna alternatywą do naszego morza - mimo że trochę dalej.
robertz02 napisał(a):ewa.sz1966 napisał(a):Wybrałam się na rejs w drugiej połowie sierpnia. Spędziłam niesamowity tydzień odwiedzając Stary Grad, Hvar, Kaprije, Skradin. Z jachtu kąpałam się w cichych zatokach, przetańczyłam na Kaprije prawie całą noc. Wiem że wrócę do tych klimatów. Tak jacht jak i skipper fantastycznie dopisali. Uważam że Chorwacja jest świetna alternatywą do naszego morza - mimo że trochę dalej.
Witaj Ewo
Tak sympatycznie piszesz o swoim rejsie.
Czy możesz napisać jak miał na imię skipper i z jaką firma wybrałaś się na wakacje?
Z góry dziękuję
Robert
ewa.sz1966 napisał(a):Wybrałam się na rejs w drugiej połowie sierpnia. Spędziłam niesamowity tydzień odwiedzając Stary Grad, Hvar, Kaprije, Skradin. Z jachtu kąpałam się w cichych zatokach, przetańczyłam na Kaprije prawie całą noc. Wiem że wrócę do tych klimatów. Tak jacht jak i skipper fantastycznie dopisali. Uważam że Chorwacja jest świetna alternatywą do naszego morza - mimo że trochę dalej.
Janusz Bajcer napisał(a):Witaj Ewo.
Czy to będzie jakaś dłuższa relacja okraszona zdjęciami, czy tylko jeden informacyjny post
ewa.sz1966 napisał(a):Jak zamieścić we wpisie zdjęcie????
ewa.sz1966 napisał(a):Rejs wykupiłam w firmie z Poznania Bosfor sp. z o.o.
Wszystkie sprawy załatwiałam z Majką - szefowa i skipperka
Rejs prowadził Mirek
ich strona to: www.bosforrejsy.pl
Pozdrawiam
ewa.sz1966 napisał(a):Będę dalej pisała bo to dopiero pierwszy dzień rejsu, i będą następne zdjęcia
ewa.sz1966 napisał(a):To zdjęcia z mojego rejsu, ale wymieniliśmy się nimi wszyscy łącznie ze skipperem.
Będę dalej pisała bo to dopiero pierwszy dzień rejsu, i będą następne zdjęcia
Powrót do Nasze relacje z podróży