Ja wiem dlaczego ta Gcośtam nie za bardzo Ci się podobała....Bo nie widziałaś miasteczka w słońcu tylko w cieniu.... .
Teraz dawaj te wioseczki.... One zawszę są GIT .
A obiad mogę ugotowaćPotter napisał(a):Teraz dawaj te wioseczki.... One zawszę są GIT .
Ty mnie nie denerwuj, bo ja i tak mam nerwy poszarpane ,Beata W. napisał(a):Teraz to ja nie wiem czy mi się chce tą relację z Riwierki pisać Takich ośmiornic tam nie spotkaliśmy
mysza73 napisał(a):Ty mnie nie denerwuj, bo ja i tak mam nerwy poszarpane ,Beata W. napisał(a):Teraz to ja nie wiem czy mi się chce tą relację z Riwierki pisać Takich ośmiornic tam nie spotkaliśmy
no
No właśnie na razie wyjazd niemożliwy ...Beata W. napisał(a):mysza73 napisał(a):Ty mnie nie denerwuj, bo ja i tak mam nerwy poszarpane ,Beata W. napisał(a):Teraz to ja nie wiem czy mi się chce tą relację z Riwierki pisać Takich ośmiornic tam nie spotkaliśmy
no
A któż lub cóż Ci te nerwy poszarpało?
Na zszarpane nerwy najlepszy był by może jakiś mały wyjazd
mysza73 napisał(a):No właśnie na razie wyjazd niemożliwy ...Beata W. napisał(a):mysza73 napisał(a):Ty mnie nie denerwuj, bo ja i tak mam nerwy poszarpane ,Beata W. napisał(a):Teraz to ja nie wiem czy mi się chce tą relację z Riwierki pisać Takich ośmiornic tam nie spotkaliśmy
no
A któż lub cóż Ci te nerwy poszarpało?
Na zszarpane nerwy najlepszy był by może jakiś mały wyjazd
mysza73 napisał(a):No właśnie na razie wyjazd niemożliwy ...Beata W. napisał(a):Na zszarpane nerwy najlepszy był by może jakiś mały wyjazd
mysza73 napisał(a):piekara114 napisał(a):A co z Mykonos?A kopa chceszPotter napisał(a):No właśnie Mysza... To z Potter nigdzie nie lecicie ?
Głupie pytanie ... na 100% chcesz
mysza73 napisał(a):MOJE WIELKIE GRECKIE WAKACJE!
30 lipca 2017 - GITHIO
Od wraku do Githio jest rzut beretem, więc postanowiłam zajrzeć ... choć ogorek kilka razy mi mówił, że tam nic ciekawego nie ma ...
I w sumie to dobrze, że pojechaliśmy ...
Bo miałam taki pomysł, żeby następnym razem tam poszukać apartmana, jako bazy wypadowej do zwiedzania pozostałej części Peloponezu ...
Byłby to chyba największy błąd ... bo Githio wywarło na mnie bardzo przygnębiające wrażenie ...
Główna ulica wzdłuż nabrzeża jakaś taka smutna ...
Niby pełno knajpek małych i większych, ale ludzi w nich prawie wcale ...
Pamiętam Ermioni (bo Xifias to inna bajka ) około godziny 18-19 ... sporo ludzi w knajpach, ale i spacerujących ...
Tak dokładnie, to nie wiem ...piekara114 napisał(a):Latarnia morska średnia, ale miasteczko może być. Co Ci w nim nie spasowało, tak dokładniej?
No wiem, wiem ... się poprawięogorek napisał(a):A wystarczyło posłuchać ogórka ale kto słucha warzyw
No może i nie wygląda źle ... ale są na Pelo fajniejsze miejscaajdadi napisał(a):To Gythio na Twoich fotkach wcale źle nie wygląda...