Mysza, a kiedy Ty te Aegean Airlines bukowałaś? Bo nie wiem, czy już szukać lotów.
Edit: Poczytałam te wszystkie literki jeszcze raz i wyszło mi, że w lutym... No to chyba jeszcze trochę czasu jest.
mysza73 napisał(a):MOJE WIELKIE GRECKIE WAKACJE!
No to zaczynamy ...
mysza73 napisał(a):Tym razem decyduję się na egona ... znaczy Aegean Airlines
Za bilety w obie strony + dodatkowa walizeczka 23kg płacimy dokładnie 382.46 euro.
mysza73 napisał(a):Kilka dni przed wyjazdem nabyłam również walizeczkę w wizzerowych rozmiarach ... ale do niej, to się tylko moje princessy zmieściły, więc tym razem została w domu
mysza73 napisał(a):Kiedy samolot osiągnął już odpowiednią wysokość można było zacząć podawać obiad
Przy zakupie biletów, trzeba było dla każdego pasażera wybrać konkretne danie z menu (wybór był dość spory )
Czytając różne relacje i blogi dowiedziałam się, że najlepsze jest jedzenie koszerne ... tak więc facetów uczyniłam na czas lotu Żydami
Pani podeszła i zapytała męża, czy może wyjąć jego obiad z pudełka, czy sobie tego nie życzy
Potter napisał(a):No właśnie ... Bo autorka stwierdziła, że w niedzielę nie pracuje .
piekara114 napisał(a):Potter napisał(a):No właśnie ... Bo autorka stwierdziła, że w niedzielę nie pracuje .
To za relacje ktoś jej płaci
tony montana napisał(a):piekara114 napisał(a):Potter napisał(a):No właśnie ... Bo autorka stwierdziła, że w niedzielę nie pracuje .
To za relacje ktoś jej płaci
MY APLAUZEM
mysza73 napisał(a):Ooootoootooo ,
widzę, że te upały Ci posłużyły, bo wróciłeś i mówisz całkiem do rzeczy
a odcinek jutro rano powinien się pojawić ... już nawet zdjęcia przebrałam ,
dziś zajęłam się szukaniem czegoś na przyszły rok
To GRECJA ma być ...tony montana napisał(a):mysza73 napisał(a):Ooootoootooo ,
widzę, że te upały Ci posłużyły, bo wróciłeś i mówisz całkiem do rzeczy
a odcinek jutro rano powinien się pojawić ... już nawet zdjęcia przebrałam ,
dziś zajęłam się szukaniem czegoś na przyszły rok
To ja Ci coś polecę. Lot Do Madrytu, tam auto
- zachodnia Andaluzja: 5 dni