Sporo czasu mnie to kosztowało, ale odrobiłem zaległości
No jestem pod wrażeniem wszystkiego co tu zostało pokazane
pozdrawiam,
M
Przerwa powoli dobiega końca ...słoma79 napisał(a):a te przerwy to nie za długie ? godzina już minęła
Potter napisał(a):Mi wystarczyło już pierwsze zdjęcie z parkingu .
A potem to już jak u Hitchocka....napięcie narasta . DŻAST CZAD .
piotrf napisał(a):Potter napisał(a):Mi wystarczyło już pierwsze zdjęcie z parkingu .
A potem to już jak u Hitchocka....napięcie narasta . DŻAST CZAD .
No tak . . . ale myślisz że będzie jeszcze bardziej czadowo . . . bo wiesz . . . serce mam słabe , to może odpuszczę . . . ale wtedy zostanie mi tylko podglądanie , a to już nie jest w dobrym guście
Pozdrawiam
Piotr
Dziś zaś w kopanego grają ... ,21monika napisał(a):Dziś w kopanego grajooo więc chyba szaliki szukają
A te zaległości to znowu przez jakąś Wyspę SzczęśliwąMikeee napisał(a):Sporo czasu mnie to kosztowało, ale odrobiłem zaległości
No jestem pod wrażeniem wszystkiego co tu zostało pokazane
pozdrawiam,
M
Grunt, że se radziszajdadi napisał(a):Mikeee napisał(a):Sporo czasu mnie to kosztowało, ale odrobiłem zaległości...
Mi jak się nie udaje tutaj...to na greckim nadrabiam...
mysza73 napisał(a): Ciekawe kto ze mną idzie zobaczyć wschodzące słoneczko
Tego deszczu co u mnie leje od rana nic chyba nie zatrzymapiotrf napisał(a):Dajemy radę kolorki i widoki takie , że aż się ciepło robi - sprawdzałem :rano 13 a teraz 19 stopni i słoneczko świeci
Proszę o więcej , może tak już zostanie . . .
Pozdrawiam
Piotr
Pamiętam, czytałamdangol napisał(a):mysza73 napisał(a): Ciekawe kto ze mną idzie zobaczyć wschodzące słoneczko
Ja nie musiałam iść , widok na słońce wschodzące nad Monemwazją miałam wprost z naszego bagażnikowego łóżka, mogłam sobie leżeć i podziwiać.
Dzięki ... bardzo jesteś miłaPotter napisał(a):W dół mogę zamiast Ciebie zejść....Ty sobie odpocznij .
W rzeczywistości jest jeszcze lepiej_Piotrek_ napisał(a):Monemvasia na zdjęciach rewelacja
GorącoBeata W. napisał(a): Ale chyba ciepło było
Paweł Zagumny grał kiedyś w Atenach i w swojej książce opisuje, że na pierwsze jego święta tam zaprosił rodziców - wszyscy byli w szoku jakie ciepło ...ogorek napisał(a):W 2016-tym mysleliśmy nawet o okresie Bożego Narodzenia w Grecji ale było "mokre".
Gibraltar jeszcze przede mną, ale chętnie porównamMagda O. napisał(a):Ale fajny "Gibraltar"