Fajna ta Elacośtam...
Teraz niecierpliwie czekam na dzienną Monemcośtam....
PS. Ile Ty masz tych firanek .
mysza73 napisał(a):No jedną przecie mem te firanke ...piekara114 napisał(a):Ja tam popieram pytanie Potter....
Ooooo, jaka fajowa droga ,mariuszula napisał(a):W tym samym czasie całkiem niedaleko od was ...
Tamtą koronkę, to bardziej pod serwetkę zaliczam, a nie pod firankęruzica napisał(a):mysza73 napisał(a):No jedną przecie mem te firanke ...piekara114 napisał(a):Ja tam popieram pytanie Potter....
Nie, na początku relacji miałaś inną, co Cię chyba piekara pytała, czy Cię do kościoła wpuścili Czyli masz co najmniej dwie
słoma79 napisał(a):piekara114 napisał(a):Widzisz Aga, wszyscy zwracają uwagę na Twoje firanko-serwetki
nie wszyscy, ja pilnie notuję
W następnym odcinku będzie tylko jeden kształt ... za to idealny ,piekara114 napisał(a):słoma79 napisał(a):piekara114 napisał(a):Widzisz Aga, wszyscy zwracają uwagę na Twoje firanko-serwetki
Bo Ty nie baba jesteś, to nie zwracasz uwagi... pewnie jak Piotr kształty za to zakodowałeś
piekara114 napisał(a):słoma79 napisał(a):piekara114 napisał(a):Widzisz Aga, wszyscy zwracają uwagę na Twoje firanko-serwetki
Bo Ty nie baba jesteś, to nie zwracasz uwagi... pewnie jak Piotr kształty za to zakodowałeś