mysza73 napisał(a):ELAFONISOS
... kolorki, że wzroku oderwać nie można ... ...
Pozdrawiam.
mysza73 napisał(a):MOJE WIELKIE GRECKIE WAKACJE!
28 lipca 2017 - ELAFONISOS ciąg dalszy
Kiedy wszyscy już się napatrzyli ... i napływali się w lazurowej wodzie ... i narobili już setki zdjęć tych lazurów ... zrobiło się trochę nudno ...
...
W następnym odcinku wrócimy do portu i przyjrzymy się z bliska pewnemu kościółkowi
CDN
Aż nudne ...kmichal napisał(a):mysza73 napisał(a):ELAFONISOS
... kolorki, że wzroku oderwać nie można ... ...
Pozdrawiam.
Nie wiem gdzie te ludzie się podziali ,Potter napisał(a):No faktycznie. Jeden WIELKI BŁĘKITNY BŁĘKIT...
I znowu mało ludzi .
Sama nie wiem ... jakieś takie linowe ciągoty w tym roku miałogorek napisał(a):O co chodzi z tymi linami. Co plaża to małżonek ciągnie albo opasuje się liną ?
ogorek napisał(a):@Mysza - twoje zdjęcia były z SIMOS ? bo się pogubiłem
Bo zdjecie z córką było "koło miasteczka" - tak chyba było opisane
Generalnie na Elafonisos jest kilka plaż z seledynkiem
Ta jest mniej oblegana
Z reguły sa na niej fale. Udkę można zaparkować zaraz za wysepką (aby osłonić od fal)
Ta jest reklamowana jako bezludna
Chociaż nigdy nie widziałem jeszcze SIMOS zapełnionej.
Ta zatoczka, któa należy do SIMOS jest najbardziej zaciszna i najlepsza do snorkowania koło skał
mysza73 napisał(a):
Twój drugi i trzeci link jest do tej samej plaży
piekara114 napisał(a):Fajny krab Ci się trafił i nie musiałaś głowy do solanki wkładać
Kolorów za wiele to tam nie ma ... tylko lazurytony montana napisał(a):Ale mega kolory na Eli!!
By Ty burżuj jesteś ...tony montana napisał(a):Kurde skandaliczje te ceny promu
Przypomne za dystans 20 minut z Sardynki na La Maddalene zaplacilismy 77euro (auto i 4 osobu w obie strony). A Wy 27....
Będziemy dziś przy tej zatoczceogorek napisał(a):Poprawiłem w poście link do zatoczki
Ale że lazury kiepskie ...21monika napisał(a):
A nowa miejscówka równie urocza jak poprzednia. O lazurach się nie wypowiem.